Advertentie verwijderd

Appartement Bultsweg in Enschede

7532 XA Enschede (Overijssel)

€737 Huurprijs p.m.
98 m²

Over deze woning

Wonen op één van de mooiste plekken in Glanerburg? Dat kan want per 1 september 2020 mag makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. voor de eigenaar deze authentieke eengezinswoning (helft van een dubbel) aanbieden. De woning is gelegen aan de rand van Glanerbrug, maar toch dichtbij diverse voorzieningen zoals winkels en de toerit naar de A35. Het geheel ligt op een perceel van 233 m² met garage en veel bergschuren.

Indeling: Entree, hal met meterkast. Toegang tot ruime woonkamer. Deze loopt over in de eetkamer waarna u de eenvoudige keuken bereikt. Via de trap bereikt u de eerste etage. Op de overloop vindt u een wastafel. De eerste etage is voorzien van drie ruime slaapkamers.

Achter de woning bevind zich een kleine tuin, maar ook de toegang tot een extra bergruimte en een ruime garage welke beschikbaar is voor één auto. De woning dient gemoderniseerd te worden.

Kenmerken:

  • te huur vanaf 1 september 2020 voor tenminste 12 maanden (daarna onbepaalde tijd)
  • huurprijs geeft ruimte om huurtoeslag aan te vragen
  • kandidaat huurder dient te kunnen aangeven dat hij/zij werkt en/of studeert
  • ruim perceel met veel bergruimte

Om voor deze woning in aanmerking te komen wordt van de kandidaat geacht dat hij/zij als Premium member staat ingeschreven bij makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Woonoppervlakte
98 m²
Adres
Bultsweg Enschede

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 737 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar