Advertentie verwijderd

Appartement Dommelstraat in Enschede

7523 SC Enschede (Overijssel)

€795 Huurprijs p.m.
75 m²

Over deze woning

Op zoek naar ruimte? Per 01 april 2021 mag makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. dit ruime vierkamerappartement aanbieden in de wijk Deppenbroek, aan de fraaie rand van Enschede. De woning ligt nabij winkelcentrum Deppenbroek en ligt op de tweede woonlaag van het complex, welke per trap te bereiken is. Universiteit Twente is op minder dan 10 minuten fietsen. Ook het centrum van Enschede ligt verrassend dichtbij.

Indeling appartement: Entree/hal, plavuizen vloer die doorloopt in de keuken; zonnige woonkamer met grote raampartij en toegang tot het balkon; gesloten keuken geplaatst in een rechte opstelling en voorzien van een kookplaat, afzuigkap, oven en een koelkast, de plavuizen vloer is eenvoudig schoon te houden; hal met toegang tot de slaapvertrekken en badkamer; drie ruime slaapkamers, master bedroom grenst aan het balkon, de kleinste kamer heeft een inbouwkast op de kamer; badkamer ingericht met een douche en een wastafelmeubel met een enkele wastafel; separate toiletruimte.

Buiten: Het appartement beschikt over een fijn balkon, waar u heerlijk beschut zit. In de kelder van het complex bevindt zich nog een bergruimte voor de stalling van fietsen.

Kenmerken:

  • per telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. beschikbaar
  • te huur voor tenminste 12 maanden, daarna voor onbepaalde tijd
  • huurprijs van € 795,00 is excl. € 75,00 servicekosten en € 100,00 voorschot stookkosten
  • huurprijs is exclusief de kosten voor g/w/e, internet en TV alsmede gemeentelijke lasten

Voor meer informatie: neem gerust contact op via telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Voor deze woning geldt: bezichtigen alleen met Premium-members van makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Woonoppervlakte
75 m²
Adres
Dommelstraat Enschede

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 795 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar