Advertentie verwijderd

Appartement Thomas de Keyserstraat in Enschede

7545 BA Enschede (Overijssel)

€695 Huurprijs p.m.
29 m²

Over deze woning

Vanaf 1 maart 2019 mag makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. 9 fonkelnieuwe studio's aanbieden. De woningen worden op dit moment gerealiseerd in een leegstaande winkel aan de westkant van Enschede. De studio's variëren in oppervlakte en prijs, maar zijn geheel zelfstandig. Winkels en voorzieningen in de directe nabijheid. Universiteit Twente is, evenals het centrum van Enschede, op 10-15 minuten fietsen.

Indeling: Iedere studio beschikt over en eigen keuken met koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap. De oppervlaktes variëren van ongeveer 20 tot 35 m². Uiteraard is de prijs afhankelijk van het type en de grootte van de studio. Huurprijzen zijn van € 650,00 tot € 710,00 exclusief gas, water, elektra. Woonruimtes worden geheel gestoffeerd opgeleverd. Je kunt dus je eigen meubels plaatsen en wonen! De woonruimte beschikt over een eigen CV ketel en eigen meters voor gas, water en elektra. Schrijf je nu in en we kunnen je binnenkort uitnodigen voor een bezichtiging van de studio's.

Kenmerken:

  • beschikbaar 1 maart 2019
  • huur voor tenminste 12 maanden, daarna per maand opzegbaar (onbepaalde tijd)
  • huurtoeslag aanvragen is mogelijk wanneer huurder hiervoor in aanmerking komt (kijk op de site van de belastingdienst)
  • verhuur geschiedt op basis van gunning door de eigenaar
  • screening van (financiële) gegevens maakt deel uit van de selectieprocedure

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of mail naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Like ook onze Facebookpagina

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Woonoppervlakte
29 m²
Adres
Thomas de Keyserstraat Enschede

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 695 p/m
Beschikbaar per
Direct