Advertentie verwijderd

Appartement Dorpstraat in Geffen

5386 AL Geffen (Noord-Brabant)

€885 Huurprijs p.m.
82 m²
3 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

IN PRIJS VERLAAGD...

Midden in de dorpskern van Geffen gelegen, modern 3-kamerappartement!

Vrij recent zijn er boven de bakkerij twee nieuwe appartementen gerealiseerd. Middels een gedeelde voordeur en trapopgang zijn beide bovenwoningen te bereiken. Dorpstraat 31A betreft een maisonnettewoning met twee slaapkamers. De woning bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van het pand. Het gehele appartement is recent gerealiseerd en opgeleverd.

BIJZONDERHEDEN:

 • L-vormige woonkamer met open keuken;
 • Nieuw keukenmeubel, toilet en badkamer;
 • Één slaapkamer op eerste verdieping en één slaapkamer op tweede verdieping;
 • Ruime overloop op tweede verdieping met witgoedaansluitingen;
 • Gehele woning v.v. dubbel glas;
 • Er is een glasvezelaansluiting aanwezig.

HUURCONDITIES

 • Ingangsdatum van de huurovereenkomst bedraagt 1-3-2020 (eventueel eerder in overleg);
 • Huurprijs bedraagt € 885,- per maand. Er zijn geen servicekosten van toepassing;
 • De vermelde huurprijs is exclusief het verbruik van gas/water/elektra;
 • Voor de huur van deze woning is een borg vastgesteld van € 885,-. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. De waarborgsom wordt aan huurder terugbetaald bij beëindigen van de huurovereenkomst en na correcte oplevering van de woning;
 • Jaarlijks, voor het eerst minimaal één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, zal de huurprijs geïndexeerd worden;
 • De huurtermijn voor deze woning wordt vastgesteld op minimaal één jaar. Tijdens deze periode kunnen partijen deze overeenkomst niet tussentijds door opzegging beëindigen. Na verloop van deze periode loopt het huurcontract stilzwijgend door voor onbepaalde tijd.

Heeft u interesse in deze woning of in een andere huurwoning in ons bestand? Schrijft u zich dan kosteloos en vrijblijvend in middels ons inlichtingenformulier. Dit formulier kunt u bij ons aanvragen via emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of ophalen op ons kantoor. U bent dan bij ons geregistreerd als woningzoekende. U dient er rekening mee te houden, dat een externe screening en een inkomenstoets onderdeel is van het onderzoek naar uw achtergrond. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u er rekening mee te houden dat het bruto maandinkomen minimaal 3,5 keer de maandhuur moet bedragen. Indien dit niet het geval is, dient er aantoonbaar vermogen te zijn in de vorm van spaargeld. Voorbehoud gunning door eigenaar/verhuurder. Bij valsheid in geschrifte wordt altijd aangifte gedaan.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
82 m²
Inhoud
243 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Dorpstraat Geffen

Extra informatie

In het centrum

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 885 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar