Advertentie verwijderd

Appartement Kruitgracht in Groningen

9711 VL Groningen (Groningen)

€1.450 Huurprijs p.m.
75 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Fantastisch gemeubileerd en turn-key opgeleverd appartement van 70m2 gelegen aan de Kruitgracht met eigen tuin op het zuidwesten. Het gaat hier misschien wel om een van de mooiste plekjes van Groningen, gelegen op loop afstand van Grote Markt en het UMCG met een huurprijs van €1450,00 inclusief. De woning is beschikbaar per 1 oktober 2019.

De woning is hoogwaardig afgewerkt en heeft een gezellige woonkamer met een doorloop naar een eetkamer die ook als tweede slaapkamer gebruikt zou kunnen worden. er is een luxe keuken aanwezig. De keuken is voorzien van alle gemakken, en de badkamer is voorzien van een douche met wastafel en toilet en apart bad. Tevens is er een mogelijkheid om tegen meer betaling een parkeerplek te reserveren.

De afwerking en materialen zijn net als de meubilering met zorg uitgezocht en we zoeken hierbij dan ook een passende huurder.

Deze woning is geschikt voor maximaal 2 werkende mensen van bijvoorbeeld de NAM, SHELL, Atos, UMCG, Philips, Google of de Universiteit of nette PHD studenten.

Bent u werkend en wilt u op een top locatie in de stad Groningen wonen van alle gemakken voorzien? Neem eens contact op voor een bezichtiging.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Kruitgracht Groningen

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.450 p/m
Beschikbaar per
Direct