Advertentie verwijderd

Studio Nieuwe Ebbingestraat in Groningen

9712 NG Groningen (Groningen)

€795 Huurprijs p.m.
45 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

Gezellig en ruim gemeubileerde studio met aparte keuken en ruim dakterras op toplocatie! De lichte woonruimte bevindt zich op bovenste etage.

De aparte keuken is voorzien van diverse apparatuur o.a. met koelkast combi magnetron en afzuigkap. De keuken is ook voorzien van een zit hoek en een voldoende kastruimte. Vanuit de keuken is de badkamer bereikbaar met wastafel en douche. Het geheel is netjes geschilderd en alles is ingericht met de nette meubels. Het toilet wordt gedeeld met slechts 1 persoon.

De huurprijs bedraagt € 815,00 inclusief per maand, ook inclusief wireless Internet en gebruik van gemeenschappelijke wasmachine + droger.

De studio is op loopafstand van het centrum van Groningen, Rijkuniversiteit, UMCG en een directe busverbinding naar het Zernike voor de deur.

Voorwaarden:

  • minimaal 12 maanden huren
  • voor maximaal 1 persoon
  • borg gelijk aan 1 maand huur
  • toilet wordt gedeeld met 1 andere studio
  • huurtoeslag niet mogelijk

Bij interesse graag een email emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.) sturen waarin staat hoe oud je bent, wat je in het dagelijks leven doet en of je huisdieren wil meenemen.

Wij zullen een selectie maken van de geïnteresseerden. Krijg je geen reactie op je e-mail; dan wordt je niet uitgenodigd voor een bezichtiging.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
45 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Nieuwe Ebbingestraat Groningen

Extra informatie

Parkeerplaats
Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 795 p/m
Beschikbaar per
Direct