Advertentie verwijderd

Appartement Koeriersterweg in Groningen

9727 AC Groningen (Groningen)

€855 Huurprijs p.m.
50 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Thuis verhuurmakelaars biedt te huur aan: een appartement van ca. 50 m2 in het complex ´Tabakko´aan de Koeriersterweg 25. Dit 2-kamerappartement is beschikbaar per 1 januari 2020.

Indeling Het appartement ligt op de 1e verdieping. Het heeft een woonkamer met open keuken (voorzien van kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast), balkon, één slaapkamer, doucheruimte en separaat toilet. Er ligt een PVC vloer in het hele appartement.

In Tabakko is een gemeenschappelijke fietsenkelder en een dakterras waar je als huurder gebruik van kunt maken.

Huur De huur (inclusief servicekosten en voorschot voor energie en water) voor het appartement bedraagt € 961,34 per maand. Eventueel kun je voor € 38,56 per maand ook een parkeerplaats huren. Om voor dit appartement in aanmerking te komen moet je inkomen ongeveer € 3.250 bruto per maand zijn.

Tabakko Direct achter één van de bekendste symbolen van de stad Groningen – de tabaksfabriek van Niemeyer – staat Tabakko; een wooncomplex voor jongvolwassenen. Het pand aan de Koeriersterweg is omgetoverd tot een modern wooncomplex met een retro karakter. In Tabakko is bestaande bouw gecombineerd met nieuwbouw. Het oorspronkelijke pand bestond uit twee verdiepingen. Er is een optopping over de gehele oppervlakte van het pand gerealiseerd. Daarnaast werd het gedeelte aan de rechterkant van het pand gesloopt, om daar vervolgens een nieuwe, moderne aanbouw te realiseren. Het pand kreeg in zijn totaliteit vier woonlagen. In het pand zijn 56 appartementen en studio’s gerealiseerd, met een oppervlakte van circa 50 tot 70 m2.

Kenmerken

appt. 29

  • Huurperiode minimaal 1 jaar
  • Huur € 961,34, per maand, inclusief servicekosten en voorschot voor energie en water
  • Geen huisdieren
  • Borgsom van toepassing
  • Geen bemiddelingskosten voor huurder
  • Inkomenseis van toepassing: het bruto maandinkomen van de (hoofd-)huurder dient in ieder geval ca. €3.250,- per maand te bedragen

Heb je interesse, mail ons voor een inschrijfformulier!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
50 m²
Perceeloppervlakte
50 m²
Inhoud
125 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Koeriersterweg Groningen

Extra informatie

Balkon
Mechanische ventilatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 855 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar