Advertentie verwijderd

Appartement Van Panhuysstraat in Groningen

9721 GC Groningen (Groningen)

€1.350 Huurprijs p.m.
87 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

APPARTEMENT MET RUIME WOONKAMER EN TWEE SLAAPKAMERS IN HELPMAN TE HUUR. ******* Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst, deze is te vinden via onze website; linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt. ************

Het appartement is gesitueerd op de tweede etage. Bij binnenkomst is er een ruime hal met toegang tot het balkon en de toiletruimte. De ruime woonkamer heeft voldoende ruim en staat gekoppeld aan de eetkamer met open keuken. Op dezelfde etage zijn twee slaapkamers en luxe badkamer.

Het pand beschikt niet over een onttrekkingsvergunning, er mogen daarom officieel maar twee personen/ ingeschreven staan.

Het centrum van Groningen is slechts 10 minuten fietsen. De wijk Helpman heeft alle voorzieningen op loopafstand.

De huurprijs van €1350,- is inclusief gas, water en elektra. De bovenwoning komt in overleg beschikbaar per 1 juli 2020.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
87 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Van Panhuysstraat Groningen

Extra informatie

Bad
Lift

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.350 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar