Advertentie verwijderd

Appartement Damsterdiep in Groningen

9711 SJ Groningen (Groningen)

€1.650 Huurprijs p.m.
82 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS OP PRACHTIGE LOCATIE TE HUUR. ********* Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt. ************ Een gemeubileerde twee slaapkamerwoning aan het Damsterdiep in Groningen van 80m2 me een huurprijs van €1650,00 inclusief meubilering, gas, water, electra, internet en tv.

De woning is uitermate geschikt als corporate appartement, of voor mensen van het UMCG, NAM, Google, PHD'ers of andere werkende profielen.

Bij binnenkomst is er een hoge en ruime hal met veel karakter en originele ornamenten, op de eerste etage is er een ruime woonkamer met een half open keuken welke is voorzien van een vaatwasser, koelkast, combi oven/magnetron, fornuis en afzuigkap. Het gehele appartement is voorzien van een mooie houten vloer.

Er zijn twee ruime slaapkamers en een luxe badkamer

De locatie is zeer centraal en op loopafstand van het centrum en alle uitvalswegen zijn dichtbij.

Parkeren is mogelijk in de tegenover gelegen parkeergarage tegen bewoners tarief.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
82 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Damsterdiep Groningen

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.650 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar