Advertentie verwijderd

Appartement Hereweg in Groningen

9725 AK Groningen (Groningen)

€975 Huurprijs p.m.
63 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

MOOI EN RUIM APPARTEMENT AAN DE HEREWEG TE HUUR. ********* Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt. ************

Bij binnenkomst is er een ruime lobby welke toegang verschaft naar de liften. Dit appartement bevindt zich op de vijfde etage en heeft een oppervlakte van ruim 62 m2.

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met keuken, ruime slaapkamers en luxe badkamer. Het complete appartement wordt opgeleverd met een nette laminaat vloer en is hoogwaardig afgewerkt.

Het centrum, centraal station, meerdere supermarkten en de uitvalswegen bevinden zich op korte afstand. Op dit moment is de gemeente druk met het aanpassen van de ringweg en het creëren van een park/ plantsoen.

Let op: de foto’s en video zijn van een soortgelijk appartement in het complex.

De huurprijs van €975,- is exclusief. Het voorschot van G/W/E is € 130,- de servicekosten bedragen €70,-. De maandelijkse huur komt dus uit op €1175,- Het appartement komt beschikbaar per 1 september.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
2019
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
63 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Hereweg Groningen

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 975 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar