Advertentie verwijderd

Appartement Winschoterweg in Groningen

9723 CG Groningen (Groningen)

€585 Huurprijs p.m.
34 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

Een speelse en leuke studio aan de Winschoterweg op 10/15 minuten fietsafstand van het centrum van Groningen met een grote eigen tuin en privé parkeergelegenheid. de studio is beschikbaar per 1 september en de prijs is €585 inclusief voorschot gas ,water en elektra.

*********

Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt. ************ Deze volledig zelfstandige studio is aan de achterzijde gelegen en heeft een zeer grote tuin, er is ook ruimte om een auto te stallen en de woning is voor een geschikt voor een rustige huurder. De studio heeft veel ruimte en is ideaal in te delen. Zeker omdat er ook een apart slaapkamer gedeelte is gecreëerd.

Kijk de video voor meer gedetailleerd informatie.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
34 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Winschoterweg Groningen

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 585 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar