Advertentie verwijderd

Appartement Hereweg in Groningen

9721 AA Groningen (Groningen)

€1.150 Huurprijs p.m.
70 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

MOOI EN RUIM APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS AAN DE HEREWEG TE HUUR.

********* Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt. ************

Het complex is gelegen aan de Hereweg.

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met keuken, twee ruime slaapkamers en luxe badkamer. Het centrum, centraal station, meerdere supermarkten en de uitvalswegen bevinden zich op korte afstand. Op dit moment is de gemeente druk met het aanpassen van de ringweg en het creëren van een park/ plantsoen.

Let op: de video is van een soortgelijk appartement in het complex.

De huurprijs van €1150,- is exclusief. Het voorschot van G/W/E is € 100,- de servicekosten bedragen €85,-. De maandelijkse huur komt dus uit op €1335,- Het appartement komt beschikbaar per 1 september.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Hereweg Groningen

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.150 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar