Advertentie verwijderd

Appartement Rademarkt in Groningen

9711 CV Groningen (Groningen)

€710 Huurprijs p.m.
23 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Te huur per 1 Oktober 2020 aan de Rademarkt te Groningen.

Een unieke studio in een gezellig huis uitkijkend op het Gedempte Zuiderdiep en Oosterstraat. Op nog geen minuut lopen zit zowel een Albert Heijn als een Jumbo. Het uitgaansgebeuren is op nog geen 2 minuten lopen en alle voorzieningen zijn in de buurt.

De studio is gelegen op de 3e verdieping van een gezellig huis waar ook een aantal kamers zitten. Het dakterras word gedeeld maar verder heb je je eigen voorzieningen.

Indeling: Bij binnenkomst in de studio ga je direct je eigen trap op naar het slaap gedeelte. Hiervoor geld dat de kast en de matrasbodem in overleg ter overname zijn. De kast heeft een leuke uitstraling welke een goede scheiding maakt tussen de woonkamer met open keuken en de slaapkamer.

In het midden gelegen is de badkamer, welke is voorzien van een ruime stortdouche, hangtoilet en wastafel. Ook kan er voldoende worden geventileerd in de badkamer omdat er voldoende ramen zijn.

De woonkamer heeft een open keuken welke is voorzien van onder andere een gaskookstel en een koelkast. In de woonkamer zijn een aantal ramen welke mooi uitzicht geven op de binnenstad.

Huureigenschappen:

  • Te huur per 1 Oktober
  • Huurtoeslag mogelijk
  • Waarborgsom 1 maand huur
  • Gezellig huis met dakterras
  • Gelegen in Binnenstad-Zuid
  • Eigen badkamer en keuken

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
23 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Rademarkt Groningen

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats
Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 710 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar