Advertentie verwijderd

Kamer Canadalaan in Groningen

9728 ED Groningen (Groningen)

€250 Huurprijs p.m.
28 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

In een keurig studentenappartement van ruim 100m2 bieden wij een fijne lichte kamer aan van ca. 8m2 plus 20m2 van een gedeelde woonkamer. Via de fietstunnel op 5 minuten van het Centraal Station en 7 minuten van het centrum. Plus goede busverbindingen naar elke plek in de stad. Voorzien van dubbelglas, CV, internet en stoffering. Gelegen op de bovenste etage, nabij het Overwinningsplein in Groningen Zuid en Corpus den Hoorn. Uitzicht over het park en het Noord-Willemskanaal met roeivereniging Gyas om de hoek.

Aanvullend: Rust en gezelligheid staat in dit huis voorop. Enkel voor één student die serieus met hun studie bezig zijn en af en toe ook gezellig willen zitten in de woonkamer. het huis wordt gedeeld met 4 andere studenten (m/v).

Extra's: Internet en TV aanwezig, kosten delen Wasmachine, kosten delen Gedeelde woonkamer Balkon Grote gezamenlijke tuin/grasveld Nette buurt om de hoek van het Overwinningsplein Gelegen aan de fietsroute Groningen centrum-Paterswoldemeer Zeer goed gelegen op 10 minuten fietsen vanaf het Centraal Station Groningen Ca. 12 minuten fietsen van het centrum Groningen Gratis parkeren voor de deur Binnen 5 minuten op de A28 en de A7, aan de file vrije kant Goede busverbindingen naar Hanze, RUG, UMCG en de gehele stad en omstreken.

Kosten: Kamer nr. 2 Huur 250,- p.m. Gas/water/licht voorschot: 30,- Voorschot stookkosten: 10,- (eigen meter op de radiator en groot voordeel van warmte uit de kledingkast, zie omschrijving) Vaste servicekosten: 20,-

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
28 m²
Perceeloppervlakte
250 m²
Inhoud
38 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Canadalaan Groningen

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats
Internetverbinding
Vrij uitzicht

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 250 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.