Advertentie verwijderd

Appartement Prinsesseweg in Groningen

9717 BC Groningen (Groningen)

€1.075 Huurprijs p.m.
80 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Te huur per 1 oktober 2021, een ruime benedenwoning met 2 slaapkamers en grote zonnige achtertuin in de Oranjebuurt aan de Prinsesseweg in Groningen.

Het Noorderplantsoen, een supermarkt, kleine restaurantjes en een basisschool bevinden zich op loopafstand van de woning. Het centrum van de stad is in minder dan 5 minuten fietsend bereikbaar. Winkelcentrum Paddepoel is in minder dan 10 minuten fietsend bereikbaar. De universiteit is op slechts 5 fietsminuten te bereiken eveneens als het Zernike complex, binnen 2 autominuten zit u op de ringweg.

Indeling: Voordeur met ruime hal en toegang tot de vertrekken, Ruime doorzond woonkamer met toegang tot de riante achtertuin met berging, Via de hal en tevens de achtertuin ruime keuken met inbouwapparatuur, via de keuken toegang tot de eerste slaapkamer aan de achterzijde van de woning, via de hal doormiddel van een trapopgang toegang tot de 1e etage waar de masterbedroom is gelegen, in de hal beneden gelegen douche, apart toilet en bergruimte.

Verhuur-eigenschappen:

  • Te huur per 1 oktober 2021
  • Huurprijs €1075,- exclusief
  • Waarborgsom 1 maand huur
  • De woning kan uitsluitend worden verhuurd aan werkenden/expats
  • Externe berging aanwezig
  • Huurperiode minimaal 12 maanden
  • ongemeubileerd

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Benedenwoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Prinsesseweg Groningen

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.075 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.