Verhuurd

Studio Heinsiusstraat in Groningen

9716 AS Groningen (Groningen)

€560 Huurprijs p.m.
32 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

ZELFSTANDIGE NIEUWBOUW STUDIO MET HUURTOESLAG MOGELIJKHEDEN!!!!

Groenhuys Vastgoed de aan- verhuurmakelaar van Friesland, Groningen, Drenthe biedt u een Sfeervolle studio, gelegen op loopafstand van het station, centrum en nabij het Noorderplantsoen te huur aan:

Groningen-Heiniusstraat:

Deze keurige studio(bouwjaar 2015) is gelegen op de derde verdieping en heeft prachtig panorama uitzicht en is gesitueerd in de voormalige middelbare school ‘’de Hamrik’’.

Indeling appartement:

De studio is v.v. pvc-vloer met laminaatstructuur, luxe badkamer met zwevend toilet, vaste wastafel, douchecabine, luxe keuken; 4-pits inductiekookplaat, wasemkap, vaatwasser, koelkast, intercom, witgoedaansluitingen, etc.

Kortom, een keurig nette studio, in een leuk complex, op een ideale locatie! Bent u ook benieuwd naar deze studio? Reageer dan snel!!

Belangrijke informatie:

*\*Deze woonruimte is door Groenhuys Vastgoed Aanhuurmakelaars succesvol aangehuurd, voor 1 van haar woningzoekenden**

  • Kunststof kozijnen en dubb. Beglazing.
  • Vernieuwde keuken met div. inbouwapparatuur.
  • Vernieuwde lichtbetegelde badkamer.
  • Op zeer korte afstand van de binnenstad, (trein)station en diverse openbare voorzieningen op loop en fietsafstand.
  • Nieuwe C.v.-installatie.
  • Woonopp: +/- 32m2.
  • Voorschot gas/water/elektra/glasbewassing en onderhoud van de algemene ruimten; € 135,-

Overige voorwaarden:

Rekenvoorbeeld:

Normale huurprijs: € 560,- exclusief € 135,- g/w/e

Eventuele geraamde huurtoeslag: - € 295 ,-

Eventuele netto huur: € 265,-

Totaal geschatte exclusieve huurprijs bedraagt slechts ad € 265,-( de hoogte van de huurtoeslag is afhankelijk van je inkomen. Kijk op www.belastingdienst.nl/toeslagen om uw persoonlijk hoogte van de huurtoeslag te berekenen).

Overige voorwaarden:

Huurperiode voor onbepaalde tijd!!!!

Borgstelling: 1x de maandhuur.

Aanvaarding per 1 februari 2017

Gunning is voorbehouden aan eigenaar/verhuurder.

Woonzekerabbo: € 19,95,- per maand.

Belangrijke informatie 2017:

De presentatie van deze woonruimte hebben wij niet in opdracht van de verhuurder geplaatst en valt buiten ons eigen aanbod, echter kunnen wij deze woning voor u aanhuren. Groenhuys Vastgoed werkt dan ook niet in opdracht en in het belang van de eigenaar/verhuurder, wij werken uitsluitend in opdracht en in het belang van de woningzoekende die zich bij ons meldt en daarom vragen wij alleen een redelijke vergoeding(aanhuurkosten) voor onze algehele dienstverlening door aan de huurder. Een van onze makelaars gaat dan met u mee als aanhuurmakelaar en behartigd alleen uw belangen. Wij zorgen er dan voor dat u de woning tegen de wettelijke vastgestelde huurprijs gaat huren. Voor deze werkzaamheden brengen wij de woningzoekende een vergoeding(aanhuurkosten) in rekening, die is(zijn) gebaseerd op de algehele procedure, die wij bezig zijn voor de woningzoekende en word alleen gevraagd indien u 100% tevreden bent met onze dienstverlening.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens van de aangeboden woonruimten besteed wordt, kan Groenhuys Vastgoed niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, onmissies of onvolkomenheden in de gegevens. Bezoekers en/of gebruikers van onze site kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door ons aangeboden informatie en prijzen, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane transacties.

Het team van Groenhuys Vastgoed helpt u graag aan een passende woonruimte.

Deze verhuurder stelt geen prijs op openbaarmaking van zijn gegevens op het internet. De contactgegevens van deze verhuurder zijn bij ons bekend en worden op uw verzoek kosteloos en vrijblijvend en zonder enige bijkomende verplichtingen toegezonden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
32 m²
Aantal kamers
1
Adres
Heinsiusstraat Groningen

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 560 p/m
Beschikbaar per
1 februari 2017