Advertentie verwijderd

Appartement Kloosterstraat in Haarlem

2021 VN Haarlem (Noord-Holland)

€500 Huurprijs p.m.
25 m²
Kaal
Bestaande bouw

Over deze woning

LEUKE en RUIME kamer aan de winkelstraat van de CRONJE. Ideaal voor STUDENTEN

Indeling: De kamer geniet van veel lichtinval en door de hoge plafonds is het een aangename ruimte. Douche, toilet en keuken wordt gedeeld met 1 persoon (man).

Opleveringsniveau: Gestoffeerd

Bijzonderheden en minimale voorwaarden: Inkomen per maand circa €1.500 bruto Maximaal aantal personen: 1, niet geschikt voor een stel of delers Huisdieren: niet toegestaan Roken: niet toegestaan

Handig om te weten: Gemeubileerd: Gestoffeerd Beschikbaar per: 1 juni Huurprijs: €500 + €90 gas water en elektra + €5 overige diensten Borg: €595

Wilt u een bezichtiging: Klik hierboven op: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. en vul daar uw gegevens in.

LET OP!!! Wij verwachten enorm veel aanvragen voor deze woning. Daarom is het niet mogelijk om telefonisch een bezichtiging aan te vragen. Graag ontvangen wij een e-mail naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. met daarin:

  • je inkomsten per maand en waaruit deze bestaan
  • bij wie je werkt en wat je functie is

Geen response van ons ontvangen? Dan zou het kunnen dat wij geen aanvragen meer in behandeling nemen, dat de woning reeds is verhuurd of dat u niet in past binnen het profiel van de verhuurder.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
25 m²
Inhoud
75 m³
Adres
Kloosterstraat Haarlem

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 500 p/m
Beschikbaar per
Direct