Advertentie verwijderd

Appartement Reitzstraat in Haarlem

2021 TS Haarlem (Noord-Holland)

€1.300 Huurprijs p.m.
60 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Prachtig GERENOVEERD appartement aan het CENTRUM van Haarlem op nog geen 5 minuten van het STATION van Haarlem. Let op, de foto's zijn gemaakt toen het appartement nog deels in renovatie was. Het appartement wordt schoon en volledig gerenoveerd opgeleverd.

Omgeving: De woning heeft een erg leuke een gunstige ligging ten opzichte van station Haarlem, het bruisende centrum, openbaar vervoer en om de hoek van de gezellige Cronjéstraat.

Opleveringsniveau: Deels gestoffeerd Volledig Gerenoveerd

Minimale voorwaarden: Inkomen per maand circa € 3900,- gezamenlijk Maximaal aantal personen 2 Huisdieren NEE Roken niet binnen toegestaan

Wilt u een bezichtiging: Klik hierboven op: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. en vul daar uw gegevens in.

Geen response van ons ontvangen? Dan komt dat waarschijnlijk door de vele aanmeldingen. U kunt er vanuit gaan dat de woning dan reeds is verhuurd (o.v.) òf dat u niet binnen het profiel van de verhuurder past.

*\*op zoek naar een woning en vis je net achter het net? Kijk op linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. en plaats een zoekopdracht**

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
60 m²
Perceeloppervlakte
25 m²
Inhoud
180 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Reitzstraat Haarlem

Extra informatie

In het centrum
In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Ingetrokken
Laatste huurprijs
€ 1.300 p/m
Beschikbaar per
Direct