Advertentie verwijderd

Huis Donkere Spaarne in Haarlem

2011 JH Haarlem (Noord-Holland)

€1.350 Huurprijs p.m.
75 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

In Haarlem aan het Spaarne staat voormalig Bierbrouwerij ‘de Vos'. De geschiedenis van deze brouwerij gaat terug tot 1604. De te huur aangeboden woning is gelegen op de eerste etage en geeft aan de voorzijde een uniek uitzicht over historisch Haarlem.

Huis ‘De Vos’ bestaat uit een kantoorruimte op de begane grond en twee woningen op de verdiepingen. De gerenoveerde woning op de eerste verdieping wordt te huur aangeboden.

Begane grond:

Via de sfeervolle gedeelde entree komt u via het algemene trappenhuis op de eerste verdieping.

Eerste verdieping:

Na binnenkomst bevindt zich direct links een toilet. Rechts is een woon-en eetkamer (circa 32 m²) met moderne, open keuken en schitterend uitzicht over het Spaarne en de Gravestenenbrug. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime slaapkamer (circa 21 m²), uitkijkend over een patio. De moderne badkamer met inloopdouche en wastafel (ongeveer 4 m²) is via de slaapkamer te bereiken en geeft toegang tot een bergruimte. In alle vertrekken, met uitzondering van de berging, is sprake van een balkenplafond in het zicht.

Keuken en sanitair zijn nieuw (2019). Dit huis heeft een relatief lage verdiepingshoogte (circa 2 m onder de balk en deurkozijnen van ongeveer 1.85 hoog). Vanwege de trapopgang minder geschikt voor mensen met een verminderde mobiliteit. Geschikt voor een eenpersoonshuishouden of een stel zonder kinderen. Er is geen buitenruimte.

Locatie:

In de historische binnenstad van Haarlem aan een doorgaande weg (dichtbij de uitvalswegen) met fantastisch uitzicht over het water van het Spaarne. Het station op loopafstand en alle winkels, musea, theaters en restaurants om de hoek. Parkeren kan in de directe omgeving (betaald of met vergunning, direct verkrijgbaar) of in parkeergarage De Appelaar. Het station en ander openbaar vervoer is op loopafstand.

Oppervlakte: circa 75 m². Huur: € 1.350,- (exclusief g/w/e en glasverzekering).

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Donkere Spaarne Haarlem

Extra informatie

Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.350 p/m
Beschikbaar per
Direct