Advertentie verwijderd

Appartement Schotlandstraat in Haarlem

2034 LK Haarlem (Noord-Holland)

€1.450 Huurprijs p.m.
89 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Dit bijzondere 3-kamer hoek-appartement bevindt zich op de 8e verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex in Haarlem. Het appartement is gelegen in de buurt Europawijk. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen.

Het appartement heeft een woonoppervlakte van 80m2, een moderne badkamer, 2 ruime slaapkamers met voldoende kastruimte en een groot balkon. Dankzij de mooie situering, ruime vertrekken en lekker grote ramen heeft het appartement veel lichtinval, van zonsopgang tot zonsondergang geniet u van het heerlijke zonlicht. Het appartement is gelegen in de buurt Europawijk. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Op de begane grond is een fietsenberging. Ook is er voldoende parkeergelegenheid, waar u gratis gebruik van kunt maken.

Omgeving: De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk levendige buurt. Qua bereikbaarheid is de woning goed bereikbaar: treinstation 9 minuten fietsen, bushalte 4 minuten lopen, centrum 7 minuten fietsen, sportschool (Sport City) 7 minuten fietsen en sportschool FitforFree is 4 minuten fietsen, zwembad 2 minuten fietsen, kinderopvang 2 minuten lopen, supermarkt 5 minuten lopen, uitvalswegen (Amsterdam/Den Haag/Utrecht) zijn binnen circa 7 minuten bereikbaar.

Op een fietsafstand van 1 kilometer ligt het compacte Schalkwijk winkelcentrum. In dit winkelcentrum vindt u onder andere de volgende bekende winkels: C&A, Hema, Action, BCC, Xenos, Albert Heijn, Douglas, Ici Paris en Gall & Gall.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
89 m²
Inhoud
220 m³
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Schotlandstraat Haarlem

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.450 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar