Advertentie verwijderd

Appartement Nieuwe Gracht in Haarlem

2011 ND Haarlem (Noord-Holland)

€550 Huurprijs p.m.
50 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Per 1 oktober beschikbaar!

Welkom op de Nieuwe Gracht in Haarlem, hier woon je midden in de gezellige Haarlemse binnenstad met aan de voorzijde mooi uitzicht over de Nieuwe Gracht en het Spaarne.

Haarlem-Nieuwe Gracht:

Dit sfeervolle 2-kamer appartement met dakterras(je) is zowel gestoffeerd en gemeubileerd en gesitueerd in een karakteristiek Grachtenpand. Het geheel is gelegen op de 2e etage en op korte loop- en fietsafstand van het Station(ieder kwartier gaat er een trein naar Amsterdam en/of Leiden).

Indeling:

Gezamelijke entree, woonkamer resp. ca.: 25m2, keuken v.v. diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser, wasautomaat met droger. Slaapkamer, badkamer v.v.; douche en toilet. Tevens is er een tweede slaapkamer aanwezig, die formeel niet bij het appartement behoort, echter als er logees zijn, dan kan deze kamer voor € 15.- per nacht gehuurd worden.

Omgeving:

De Nieuwe Gracht ligt midden in het centrum van Haarlem tussen de Grote Markt en het centraal station in. Deze woning is gelegen op een rustig stuk van de Nieuwe Gracht zodat je de gezelligheid van de binnenstad kunt opzoeken wanneer jij dat wil. En als je dat dus niet wil je lekker thuis geniet van de mooie uitzichten voor je deur. Uitvalswegen en winkels zijn vanaf hier goed te bereiken kortom een ideale locatie.

*** Parkeerbeleid(Goed om te weten):

Voor kandidaten is het goed om te weten, dat men voor het verkrijgen van een parkeervergunning bij de gemeente, u ingeschreven dient te staan. “Vrij”” parkeren is natuurlijk altijd mogelijk, echter spreekt men van een ‘’duur’’’uurtarief. Nabij is er wel een parkeergarage gelegen, welke € 125.- per maand kost.

De voorkeur van onze verhuurder gaat uit naar de navolgende kandidaten:

  • Werkende mensen met een aantoonbaar inkomen.
  • Liefst alleenstaande mensen vanaf 30+.
  • Niet rokers.

Bijzonderheden:

Woonoppervlakte resp. c.a; 50 m2 Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1

Voorwaarden:

Huurprijs: € 550.- excl. € 300.- g/w/e, tv-internet, gemeentelijke belast. Afschrijvingskosten r/z: € .- per maand. Waarborgsom: 1 x de maandhuur Aanvaarding in overleg/ per 1 oktober 2021 Minimale huurtermijn: Tijdelijk tot 1 mei 2022 Huurtoeslag mogelijk: Nee

Indien u belangstelling heeft, dan kunt u zich gratis inschrijven en nadien een bezichtigingsaanvraag doen middels de navolgende link:

linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

DISCLAIMER

Woon-match heeft getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Nieuwe Gracht Haarlem

Extra informatie

Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 550 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar