Advertentie verwijderd

Huis Hieronymus van Alphenstraat in Haarlem

2032 XK Haarlem (Noord-Holland)

€498 Huurprijs p.m.
90 m²
3 kamers
1919

Over deze woning

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Gelieve contact met hen op te nemen. Deze leuke eengezinswoning wordt op basis van de tijdelijke verhuur aangeboden. Het heeft een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en 2 slaapkamers! Tevens heeft de woning een knusse achtertuin.

De woonruimte is gelegen in de Oude Amsterdamsebuurt te Haarlem-Oost. Er wonen ca. 2.600 mensen, vooral jongvolwassenen (20 tot 44 jaar). Haarlem-Oost is via diverse autosnelwegen bereikbaar. Treinstation Haarlem-Spaarnwoude bevindt zich op loopafstand. Parkeren kan voor de deur in de daarvoor bestemde parkeervakken. Boodschappen doen zonder auto? Geen probleem, de Dekamarkt zit een paar straten verderop gevestigd.

**MAANDELIJKSE KOSTEN ** De kale huurprijs bedraagt € 498,32 per maand exclusief gas, water en elektra. Tevens betaal je maandelijks een niet verrekenbaar bedrag van € 0,85 aan servicekosten.

**FOTO'S ** Onze foto's zijn ter indicatie om je een beeld te geven van de indeling. Deze kunnen afwijken van de daadwerkelijke staat van de woonruimte.

Direct naar dit object

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
1919
Woonoppervlakte
90 m²
Perceeloppervlakte
48 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Hieronymus van Alphenstraat Haarlem

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 498 p/m
Beschikbaar per
Direct