Advertentie verwijderd

Huis Annie Zernikeweg in Heerenveen

8448 SB Heerenveen (Friesland)

€925 Huurprijs p.m.
118 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

Introductie

In een omgeving die het karakter van een Engels landschap draagt, ligt deze zeer ruime rijwoning. De woning is luxe afgewerkt met keukenopstelling inclusief keukenapparatuur, compleet ingerichte badkamer en 4 slaapkamers.

Omschrijving

Aan de waterrijke Noordwestelijke kant van Skoatterw'ld is de buurt De Wetterhoeke gerealiseerd. De nieuwe woonwijk Skoatterw'ld ligt aan de rand van Heerenveen. Drie inspirerende buitenplaatsen bepalen het beeld in Skoatterw'ld. De ene kenmerkt zich door de harmonieuze inbedding in het groen, de ander ademt de sfeer van een Engels landschap. De derde buitenplaats is gebouwd in typisch Franse stijl. Dat alles te midden van statige lanen, waterpartijen, frisgroene weiden en parkbossen. Kortom, wie wandelt, jogt of fietst door Skoatterwald voelt zich 'n met de omgeving.

Begane grond

Via de entree komt u in de hal met meterkast, toilet met fonteintje en de trapopgang. Vervolgens komt u in de riante L-vormige woonkamer met open keuken, keuken in rechte opstelling samen groot 39m'. Vanuit de woonkamer kunt u naar de tuin.

1e Verdieping

Vanaf de overloop kunt u naar de 3 slaapkamers. De grootste slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Tevens bevind zich hier de badkamer met douche, ligbad en 2e toilet.

2e Verdieping

Vanaf de overloop kunt u via de vaste trap naar de 2e verdieping met grote zolderruimte en berging met aansluiting voor de wasmachine en CV opstelling.

Bijzonderheden

Bouwjaar omstreeks 2011;Woonoppervlakte 118m';Perceelsoppervlakte 129m';Luxe afgewerkte keukenopstelling en compleet ingerichte badkamers;Mechanische ventilatie en TV Kabel;Achtertuin 65m', gelegen op het zuidwesten met achterom;De tuinen zijn met draadhekwerk afgescheiden;Vrijstaande houten berging;Alle genoemde maten zijn circa maten;Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Energielabel

Er is een energielabel aanwezig.

Voorbehoud

Gunning door verhuurder.

Inkomensnorm

Om voor deze woning in aanmerking te komen, dient u over een bruto (gezamenlijk) maandinkomen te beschikken van euro3.700,00 waarbij een eventueel 2e inkomen voor de helft wordt meegerekend.

Langdurige verhuur

Deze woning is bestemd voor de langdurige verhuur (3 jaar).

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurovereenkomst dient u een waarborgsom te betalen. De waarborgsom bedraagt minimaal 'n keer de maandhuur. In bijzondere gevallen kan een hogere waarborgsom gevraagd worden.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
2011
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
118 m²
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Annie Zernikeweg Heerenveen

Extra informatie

Tuin
Bad
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 925 p/m
Beschikbaar per
Direct