Advertentie verwijderd

Appartement De Tichel in Heerlen

6417 RE Heerlen (Limburg)

€605 Huurprijs p.m.
69 m²
4 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Dit appartement is gelegen te Douve Weien /Heerlen zuid aan de Tichel. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 69 m2 en is gebouwd in 1975. Het complex beschikt over lift, voldoende parkeergelegenheid en goede verbinding naar de autosnelweg Heerlen - Maastricht. Op loopafstand bevinden zich primaire voorzieningen en is het centrum slechts 5 min. verwijdert.

Indeling: Bellentableau met video camera, fietsenstalling en privé berging. Middels een lange hal komt men tot dit hoekappartement welke is voorzien van entree/hal, kleine slaapkamer (2.9 x 2m) met uitzicht over parkeerplaats, badkamer met inloopdouche (2.90 x 1.60 m), wastafel en wasmachine aansluiting, ruime woonkamer (6,70 x 3.85/2.8 m) met vrij uitzicht over plantsoen met toegang tot ruime slaapkamer (4.14 x 2.9 m) en balkon. Eenvoudige keuken (3.35 x 2.55 m)

Qua bereikbaarheid is de woning goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Heerlen, fietsafstand van een supermarkt en fietsafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 1 minuten rijden.

Waarborgsom is 2 x de huurprijs, servicekosten 60,- incl. water. Inkomen 3 x huurprijs. Huur is excl. w.g.e. OZBGebruiker,

Geen huisdieren. Maten zijn circa maten.

Verklaring van geen huurschuld alsmede werkgeversverklaring noodzakelijk.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Woonoppervlakte
69 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
De Tichel Heerlen

Extra informatie

Balkon
Douche
Kabel TV
Lift
Intercom
Internetverbinding
Buiten het centrum
In woonwijk
Vrij uitzicht
Bij station

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 605 p/m
Beschikbaar per
Direct