Advertentie verwijderd

Appartement Mariabad in Heerlen

6411 MB Heerlen (Limburg)

€750 Huurprijs p.m.
88 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

HUURACTIE: 1 MAAND HUURVRIJ*

Wonen in het centrum van Heerlen, dat is wonen in "Mariabad". Het complex is gelegen op de hoek van de Putgraaf en Akerstraat, op steenworp afstand van het bruisende centrum van Heerlen. Het complex kent uitstekende voorzieningen, waaronder een gezellige recreatie ruimte en parkeergelegenheid. Kortom; zéér prettig wonen, met alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand!

"Mariabad" is gelegen op loopafstand van het NS-station en busstation, Corio Center en het Aambos. Gelet op de centrumlocatie is ook de bereikbaarheid uitstekend te noemen. Zo ben je slechts enkele minuten verwijderd van de autowegen A76 en A79, welke je in verbinding stellen met Maastricht, Eindhoven en Aken.

Dit grootschalige complex voorziet in 246 appartementen, uitgevoerd in zowel twee- als drie kamer appartementen met respectievelijke woonoppervlaktes van ca.63m² en 88m². Beide types zijn voorzien van (een) ruime slaapkamer(s), ruime keukenopstelling en degelijk sanitair. Bovendien heeft iedere bewoner de beschikking over een praktische berging in het souterrain.

Mariabad 46 - Type A - verdieping 3

Entree Vanuit de hal heb je toegang tot de toiletruimte, berging, badkamer, de slaapkamers en de woonkamer.

Toiletruimte De toiletruimte is voorzien van een staand toilet. Ook beschikt de toiletruimte over een fonteintje.

Berging Direct aan de hal is een praktische berging gelegen met de aansluiting voor de wasmachine en de cv installatie.

Badkamer De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.

Slaapkamer 1 Ruime slaapkamer aan de achterzijde van het appartement. Deze slaapkamer is circa 15 m2.

Slaapkamer 2 Nog een slaapkamer aan de achterzijde van het appartement. Deze slaapkamer is circa 13 m2.

Woonkamer Een ruime woonkamer met een half open keuken. De woonkamer biedt direct toegang tot het balkon.

Balkon Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon. Het balkon is circa 6 m2.

Keuken De half open keuken aan de voorzijde van het appartement met een "U" opstelling is voorzien van veel opbergruimte, een gasfornuis en een wasbak.

Parkeren Op het parkeerterrein heb je de mogelijkheid om bij voldoende beschikbaarheid een parkeerplaats te huren.

  • Indien je kiest voor de eerste maand huurvrij is de minimale huurperiode 14 kalendermaanden i. p. v.12 kalendermaanden.

Interesse? Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent. Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website. **

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. **

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1978
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
88 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Mariabad Heerlen

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 750 p/m
Beschikbaar per
Direct