Advertentie verwijderd

Appartement Mariabad in Heerlen

6411 MH Heerlen (Limburg)

€658 Huurprijs p.m.
88 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Wonen in het centrum van Heerlen, dat is wonen in "Mariabad". Het complex is gelegen op de hoek van de Putgraaf en Akerstraat, op steenworp afstand van het bruisende centrum van Heerlen. Het complex kent uitstekende voorzieningen, waaronder een gezellige recreatieruimte. Kortom; zéér prettig wonen, met alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand!

"Mariabad" is gelegen op loopafstand van het NS-station en busstation, Corio Center en het Aambos. Gelet op de centrumlocatie is ook de bereikbaarheid uitstekend te noemen. Zo ben je slechts enkele minuten verwijderd van de autowegen A76 en A79, welke je in verbinding stellen met Maastricht, Eindhoven en Aken.

Dit grootschalige complex voorziet in 246 appartementen, uitgevoerd in zowel twee- als drie kamer appartementen met respectievelijke woonoppervlaktes van ca.63 m² en 88 m². Iedere bewoner heeft de beschikking over een praktische berging in het souterrain. Bij het complex is een parkeerterrein gelegen. Bij beschikbaarheid is het mogelijk een parkeerplaats te huren. De servicekosten (incl. water) van deze woning bedragen €42,50 en de stookkosten (verwarming) bedragen €102,50 per maand.

Entree Vanuit de hal heb je toegang tot het toilet, berging, badkamer, slaapkamers en de woonkamer.

Woonkamer Een ruime woonkamer met een half open keuken. De woonkamer biedt toegang tot het balkon.

Keuken De keuken betreft een half open keuken met een "U" opstelling. De keuken is gerenoveerd en is voorzien van een vaatwasser, koelkast en inductiekookplaat met afzuigkap.

Slaapkamer 1 Een ruime slaapkamer van circa 15 m2.

Slaapkamer 2 De tweede slaapkamer is circa 13 m2 en staat middels een vouwwand in verbinding met de woonkamer.

Toiletruimte De toiletruimte is voorzien van een staand toilet en een fonteintje.

Badkamer De badkamer is voorzien van een ligbad en een wastafel.

Berging Direct aan de hal is een praktische berging gelegen, met de aansluiting voor de wasmachine.

Balkon Vanuit de woonkamer heb je direct toegang tot het balkon. Het balkon is circa 6 m2.

Parkeren/berging Op het parkeerterrein heb je de mogelijkheid om, bij voldoende beschikbaarheid, een parkeerplaats te huren. De woning beschikt over een tweede berging in het souterrain.

Heb je interesse in deze woning, neem dan contact met ons op. Reageer met beschrijving situatie, reden verhuizing en beschrijving (netto) inkomen.

Alle door ons verstrekte informatie is met de grootste aandacht en zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van wat je in of rond de woning/complex ziet of hebt gezien. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Update in verband met coronavirus: Jouw en onze gezondheid is ons veel waard. Daarom bezichtigen wij veilig. We bezichtigen nog maar met één kandidaat tegelijkertijd en begroeten je momenteel met een glimlach in plaats van het geven van een hand.

Als je wordt uitgenodigd voor een bezichtiging, zal onze verhuurmakelaar eerst telefonisch of per mail een checklist met je doornemen. Als daaruit blijkt dat je een verhoogd risico hebt om het coronavirus bij je te dragen, dan zullen we je aanbieden een bezichtiging te doen in de vorm van een live-videoverbinding.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1978
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
88 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Mariabad Heerlen

Extra informatie

Balkon
Bad
Lift
Kelder

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 658 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar