Advertentie verwijderd

Huis Emmastraat in Hillegom

2181 BG Hillegom (Zuid-Holland)

€525 Huurprijs p.m.
60 m²
4 kamers
1900

Over deze woning

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Gelieve contact met hen op te nemen.

Deze keurige jaren '20 woning in de Oranjebuurt in Hillegom heeft drie slaapkamers, een woonkamer en beschikt over eigen sanitaire voorzieningen. Ook heeft dit prachtige huisje een berging en een achtertuin. Voor de deur kun je gratis parkeren.

Over de woonomgeving

Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Restaurants, winkels en een supermarkt zijn op loopafstand vanaf deze woning te bereiken. In het vlakbij gelegen Van Nispenpark kun je naar verwachting vanaf september genieten van mens, natuur én cultuur. De gemeente heeft hier voornemens om het park geschikt te maken voor activiteiten zoals theater-, muziek-, en dansoptredens en wil er tevens mogelijkheden voor sport en spel creëren.

Maandelijkse kosten

Deze tijdelijke huurwoning kun je bewonen voor € 525,- per maand exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je een niet verrekenbaar bedrag à €1,50 aan servicekosten.

Direct naar dit object

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
1900
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Emmastraat Hillegom

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 525 p/m
Beschikbaar per
Direct