Advertentie verwijderd

Appartement Groest in Hilversum

1211 EC Hilversum (Noord-Holland)

€1.195 Huurprijs p.m.
80 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

In het centrum van Hilversum een totaal gerenoveerd appartement op de eerste verdieping op loopafstand van winkel centrum, centraal station, gezellig uitgaansgebied en bedrijvigheid.

Indeling: centrale deur, trap naar boven, hal uitkomend in woonkamer met open keuken. Keuken is voorzien van vaatwasser, koelkast, oven, afzuigkap en gasfornuis. Vanuit de woonkamer toegang tot aparte slaapkamer en aparte badkamer met toilet, wastafel, douche en aansluiting voor wasmachine.

Huurprijs is inclusief service kosten, exclusief voorschot a €150,00 voor gas,electra en water. Exclusief alle overige lasten.

Huurperiode minimaal 12 maanden met optie tot verlenging. Geschikt voor max. 2 personen. Geen huisdieren. Niet roken. Gunning eigenaar.

Interesse in een bezichtiging? Bel telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of email emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Rotsvast heeft de gegeven informatie met zorg samengesteld, desalniettemin kunnen er vanwege wijzigingen, zet- en drukfouten of andere redenen, afwijkingen zijn tussen voorgaande en het daadwerkelijke object. In een dergelijk geval zullen de bepalingen in de huurovereenkomst doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan de door RotsVast gegeven informatie.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Groest Hilversum

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.195 p/m
Beschikbaar per
Direct