Advertentie verwijderd

Appartement Langestraat in Hilversum

1211 GZ Hilversum (Noord-Holland)

€1.400 Huurprijs p.m.
110 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

Prachtig licht 4-kamer appartement in het centrum van Hilversum met prachtig uitzicht op de St. Vitus. Het complex is gebouwd in 2005 en beschikt over een lift en een eigen parkeerplek in de afgesloten parkeergarage.

Indeling Hal, technische ruimte met cv-opstelling en wasmachineaansluiting. Apart toilet met fontein, badkamer met wastafel, ligbad en separate douchecabine.3 in grootte variërende slaapkamers, lichte woonkamer met zicht op de rotonde en St. Vitus kerk, half open keuken met diverse apparatuur. In de onderbouw bevindt zich de berging en de parkeerplek.

Bijzonderheden Ruim, licht, hoekappartement op levendige locatie.

Huurprijs € 1.400,- exclusief € 69,20 servicekosten

Om in aanmerking te komen voor de woning dient uw gezamenlijk bruto jaarinkomen minimaal € 67.200,- te bedragen. Daarnaast vragen wij een waarborgsom van één maand huur. Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B. V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid. EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: https://www. edrcreditservices. nl/privacy-statement/. Bij alle verhuringen geldt _ ook indien aan alle voorwaarden is voldaan - dat de verhuurder het recht van gunning behoudt. BELT U ONS? KIES DAN WONINGCODE 03.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
2005
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
110 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Langestraat Hilversum

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.400 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar