Advertentie verwijderd

Kamer Koningsstraat in Hilversum

1211 NR Hilversum (Noord-Holland)

€275 Huurprijs p.m.
14 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Zeer nette kamer gelegen op de tweede verdieping met eigen keukenblok. Een grote supermarkt zit om de hoek en het centrum en het centraal station van Hilversum zijn op loopafstand.

Indeling; Gezamenlijke linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. naar de tweede verdieping. Kamer (4,5x3) met keukenblok voorzien van gootsteen en 4 pits gasfornuis. Badkamer met douche (delen met 4/5 personen), apart toilet (delen met 2/3 personen).

Huurprijs is exclusief voorschot € 85,00 gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Huurperiode minimaal 12 maanden. Huisdieren niet toegestaan. Gunning eigenaar.

Interesse in een bezichtiging? Bel telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of email emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Rotsvast heeft de gegeven informatie met zorg samengesteld, desalniettemin kunnen er vanwege wijzigingen, zet- en drukfouten of andere redenen, afwijkingen zijn tussen voorgaande en het daadwerkelijke object. In een dergelijk geval zullen de bepalingen in de huurovereenkomst doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan de door Rotsvast gegeven informatie.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
14 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Koningsstraat Hilversum

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 275 p/m
Beschikbaar per
Direct