Advertentie verwijderd

Bedrijfsruimte Belterlaan in Hippolytushoef

1777 HM Hippolytushoef (Noord-Holland)

€1.250 Huurprijs p.m.
400 m²
Bestaande bouw
1984

Over deze woning

Multifunctioneel bedrijfspand op A-Lokatie

Multifunctioneel bedrijfspand op A-Locatie

Deze multifunctionele bedrijfsruimte heeft een vloeroppervlakte van ca. 400m2 en 8 parkeerplaatsen, ideaal voor een sportschool, kantoorruimte, bouwbedrijf of een groothandel. Alle bedrijven die vallen onder categorie 1 & 2 mogen zich hier vestigen.

Begane grond

De begane grond is door haar vrije overspanning van ca. 10m2 naar eigen inzicht in te delen. Thans is het ingericht met diverse kantoorruimten, sanitaire voorzieningen en opslagruimten.

Eerste verdieping

De verdieping heeft een vloeroppervlakte van ca. 200m2 en is volledig geïsoleerd en bereikbaar middels een groot trappenhuis..

Kenmerken

Ligging Het pand staat op het industrieterrein en is altijd makkelijk en filevrij te bereiken. Voor het pand liggen acht parkeerplaatsen, daarnaast is in de direct omgeving ook ruim voldoende paarkeergelegenheid. Grote vrachtwagen(combinatie)s rijden eenvoudig vanaf de openbare weg naar deze multifunctionele bedrijfsruimte. Den Helder ligt vanaf deze locatie op slechts 15 autominuten rijden, de A7 (Amsterdam-Groningen) al op 8 minuten. Amsterdam is dan nog ongeveer 35 autominuten rijden! Ook ideaal om vanaf deze locatie Friesland te bedienen.

Kenmerken

Type aanbod
Bedrijfsruimte
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984
Woonoppervlakte
400 m²
Perceeloppervlakte
282 m²
Inhoud
1580 m³
Adres
Belterlaan Hippolytushoef

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.250 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar