Advertentie verwijderd

Appartement Poolster in Hoorn

1622 EH Hoorn (Noord-Holland)

€995 Huurprijs p.m.
112 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Vlak achter het appartement stopt de bus richting Hoorn CS en richting Amsterdam CS. Het treinstation, de binnenstad, het Dwaalpark en aansluitend natuurgebied De Hulk zijn ook maar 5 minuten fietsen. Tevens wordt op loopafstand van de woning, tussen schouwburg Het Park en de Galgenbocht, een groot stadsstrand aangelegd waar men kan spelen, wandelen, zonnen, sporten, een kop koffie kan drinken bij het strandpaviljoen, of gewoon lekker kan gaan liggen na een duik in het Markermeer! Op 5 autominuten bevindt zich de A7 zodat je binnen 35 autominuten in hartje Mokum bent.

Indeling:

Allereerst zien we aan de voorzijde van de woning een riante overdekte parkeergelegenheid. Deze biedt ruimte aan meerdere auto’s of motor, boot, caravan.

Bij binnenkomst zien we de trap naar de verdieping en een deur naar de toiletruimte.

In de woonkamer bevindt zicht een basis keuken en de deur naar het balkon aan de achterzijde van de woning. De ruime woonkamer, met toegang tot balkon aan de achterzijde van de woning, heeft door de grote raampartij veel licht inval en biedt uitzicht op groen. De trap in de woonkamer brengt ons naar de tweede verdieping alwaar een ruime overloop, badkamer en twee slaapkamers zijn gesitueerd.

De badkamer is volledig gerenoveerd. In een aparte ruimte is de wasmachine/droger aansluiting.

Deze woning is per direct te huur!

Jouw en onze gezondheid is ons veel waard. Daarom bezichtigen wij veilig. We bezichtigen nog maar met één kandidaat tegelijkertijd en begroeten je momenteel met een glimlach in plaats van het geven van een hand.

Als je wordt uitgenodigd voor een bezichtiging, zal onze verhuurmakelaar eerst telefonisch of per mail een checklist met je doornemen. Als daaruit blijkt dat je een verhoogd risico hebt om het coronavirus bij je te dragen, dan zullen we je aanbieden een bezichtiging te doen in de vorm van een live-videoverbinding.

De optie om een bezichtiging via een videoverbinding te doen, is overigens voor iedereen beschikbaar die dat op prijs stelt.

We snappen dat dit een ongebruikelijke manier van werken is, maar we doen dit om de gezondheid van onze medewerkers, bestaande en nieuwe klanten en van de maatschappij te beschermen. Bedankt voor je begrip en medewerking!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1978
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
112 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Poolster Hoorn

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 995 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar