Advertentie verwijderd

Studio Voorstraat in Kampen

8261 HS Kampen (Overijssel)

€480 Huurprijs p.m.
23 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

GEZELLIGE STUDIO IN HET CENTRUM VAN KAMPEN. IN OUDE SIGARENFABRIEK

INTERESSE U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw ook in behandeling nemen.

LOCATIE Locationwise is het een toplocatie, het centrum van Kampen heeft diverse terrasjes en leuke bezigheden op loopafstand. De winkelstraat van Kampen is op 1 minuut lopen van de woning. Het treinstation is op ongeveer op 5 minuten lopen.

SITUERING De studio is gelegen op de tweede etage aan de achterzijde van het pand en is ongeveer 25 m2.

INDELING Het appartement is voorzien van een woon-/slaapkamer met een open keukenblok. De badkamer en het toilet is via de hal te bereiken. Daarnaast is er een gemeenschappelijk dakterras en beschikt de studio over een eigen privé berging.

VOORZIENINGEN De woonruimte is voorzien van een open keukenblok. De badkamer beschikt over een eigen douche. Er is een separaat toilet aanwezig in de woonruimte.

UURPRIJS EN BORG De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG De studio voldoet aan de voorwaarden voor het aanvragen van huurtoeslag. Of hier recht op is is tevens afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen. Check hiervoor de website van de Belastingdienst.

KANDIDAAT Voor deze studio zijn we op zoek naar werkende kandidaten of studenten met een bijbaan.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE De woonruimte komt beschikbaar per 1 april 2021. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Bouwjaar
1930
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
23 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Voorstraat Kampen

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 480 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar