Advertentie verwijderd

Appartement Oudestraat in Kampen

8261 CC Kampen (Overijssel)

€895 Huurprijs p.m.
70 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

TE HUUR PER AUGUSTUS 2021

In de binnenstad gelegen appartement van circa 70m2!

INDELING: Een woonkamer met mooie grote ramen en uitzicht op de prachtige winkelstraat van Kampen. In de woonkamer treft u tevens de ruime open keuken. De slaapkamer en de badkamer zijn aan de achterzijde gelegen.

LIGGING: Tel daarbij op dat het in de gezellige binnenstad van Kampen gelegen is! Alle voordelen van de binnenstad bevinden zich in de onmiddellijke nabijheid; u heeft de beschikking over een groot en gevarieerd winkelaanbod, maar ook een ontspannende wandeling door bijvoorbeeld het Engelenbergplantsoen ligt binnen de mogelijkheden. Slechts enkele minuten lopen van het NS-station. Binnen 10 minuten staat u op het station in Zwolle!

Diverse verbindingswegen zijn goed bereikbaar. Onder meer Zwolle, maar ook bijvoorbeeld Amsterdam zijn derhalve zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Op deze unieke locatie kunt u in de zomermaanden volop genieten van de vele terrasjes alsmede van de rivier de IJssel. Daarnaast is Kampen een stad met een rijke historie en schitterende architectuur, kortom "Kampen heeft u veel te bieden."

INKOMENSEIS: Voor deze woonruimte geldt een inkomenseis van 2,5 keer de totale huur (inclusief servicekosten) aan bruto inkomen. ( Mocht er een garantstelling mogelijk zijn dan is dit in overleg )

EXTRA INFORMATIE: In dit appartement is het niet toegestaan om te roken of instrumenten te bespelen. Ook zijn huisdieren niet toegestaan. De voorkeur gaat uit naar een werkend persoon / werkende personen.

INTERESSE: Interesse in een bezichtiging? Neem dan contact met ons op via emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Let op! Inschrijving is vereist. Inschrijven kan via onze website linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Zodra wij een bezichtiging hebben gepland nemen wij contact met u op.

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. B.V.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Oudestraat Kampen

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 895 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.