Advertentie verwijderd

Huis Willem van Oranjestraat in Landgraaf

6371 EV Landgraaf (Limburg)

€860 Huurprijs p.m.
150 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

Introductie

De fraaie jonge wijk 'de Kakert' ligt tussen het Moltbos en de Brunssummerheide in de driehoek van Landgraaf, Brunssum en Heerlen. Uw rust is gegarandeerd terwijl de winkels en scholen maar een paar minuten verwijderd zijn.

Deze fraaie vrijstaande woning met garage is ruim van opzet en modern afgewerkt. De keuken, een fijne tuin met terras en de moderne badkamer geven u een comfortabel woongenot.

Landgraaf kent vele monumentale boerderijen, kastelen, kerken en pittoreske dorpskernen. Met name Park Gravenrode staat garant voor groen-recreatie op het hoogste niveau. Hiernaast bieden Snowworld, manege Bousberg en muziekfestival Pinkpop de toerist en recreant genoeg redenen voor een bezoek aan de gemeente.

Landgraaf is centraal gelegen in de Euregio met goede verbindingen naar Duitsland, Belgi' en Luxemburg.

Bent u op zoek naar ruimte, comfort en een centraal gelegen woonomgeving? Dan valt deze woning beslist bij u in de smaak!

Begane grond

Entree, hal met fraai betegeld toilet en verdiepingstrap, ruime woonkamer met openslaande deuren naar tuin en aansluitend de open keuken voorzien van een strakke witte installatie met gaskomfoor en afzuigkap.

1e Verdieping

Overloop, 3 slaapkamers, luxe betegelde badkamer met douche, vaste wastafel en 2e toilet.

2e Verdieping

Te bereiken via vaste trap, royale zolder met diverse mogelijkheden zoals 4e slaapkamer, hobbyruimte enz.

Bijzonderheden

Centraal gelegen;Fraaie vrijstaande woning;Met garage;Hoogwaardig afgewerkt en optimale ge'soleerd;De woning is voorzien van dubbele beglazing;Bouwjaar 2007;Moderne badkamer;HR ketel en warmteterugwinning (wtw)installatie, bouwjaar 2007; Alle genoemde maten zijn circa maten;Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Energielabel

Er is een energielabel aanwezig.

Voorbehoud

Gunning door verhuurder.

Inkomensnorm

Om voor deze woning in aanmerking te komen, dient u over een bruto (gezamenlijk) maandinkomen te beschikken van euro3.440,00 waarbij een eventueel 2e inkomen voor de helft wordt meegerekend.

Langdurige verhuur

Deze woning is bestemd voor de langdurige verhuur (3 jaar).

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurovereenkomst dient u een waarborgsom te betalen. De waarborgsom bedraagt minimaal 'n keer de maandhuur. In bijzondere gevallen kan een hogere waarborgsom gevraagd worden.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
2007
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
150 m²
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Willem van Oranjestraat Landgraaf

Extra informatie

Tuin
Garage
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 860 p/m
Beschikbaar per
Direct