Advertentie verwijderd

Studio Lage Rijndijk in Leiden

2315 JS Leiden (Zuid-Holland)

€735 Huurprijs p.m.
27 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Deze studio aan de Lage Rijndijk is tof, is tip-top in orde en jij kunt per 1 augustus de nieuwe bewoner zijn.

Bij binnenkomst in de woning word je direct verrast door het vele licht dat de woning binnenkomt. Het raamwerk loopt over de gehele breedte van de achterzijde van de woning en geeft je bovenal toegang tot jouw eigen balkon. Dit balkon is groot genoeg om er een fijn zithoekje te maken, zodat je optimaal kunt genieten van het buiten zijn. Aan de rechterzijde van de woning vind je vervolgens de badkamer die voorzien is van een inloopdouche, een toilet en een waskom. Aan de linkerzijde vind je de keuken. Ook de keuken is al van alle gemakken voorzien. Zo vind je hier een kookplaat, een afzuiger en er is reeds een koelkast aanwezig.

Daarnaast heeft deze studio een heuse slaapvide. Je bereikt hem via de trap in de woonkamer. De vide heeft een vloeroppervlakte van bijna 12 vierkante meter. Let wel: je kunt hier niet rechtop staan. Daarentegen biedt hij je voldoende ruimte voor een ruim bed en eventueel een lage kledingkast (zie foto's).

De woning ligt aan de Lage Rijndijk. Deze straat is de verbindingsweg tussen Leiden en Leiderdorp. Je bevind je op zo'n vijf minuten fietsen van het centrum van Leiden.

Interesse gewekt? Laat het ons weten.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
27 m²
Perceeloppervlakte
1 m²
Inhoud
1 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Lage Rijndijk Leiden

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 735 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar