Advertentie verwijderd

Appartement Hogewoerd in Leiden

2311 HL Leiden (Zuid-Holland)

€1.195 Huurprijs p.m.
70 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. biedt aan: 2kamer appartement in de binnenstad van Leiden

Omschrijving:

Ruim 2-kamer appartement (ca. 70 m²) gelegen op de begane grond en 1e verdieping van het pand aan de Hogewoerd. Het pand betreft een Rijksmonument in het centrum van Leiden. Op loopafstand van diverse winkels, cafés en restaurants

De historische binnenstad van Leiden is de op een na grootste van Nederland. Oude grachten en kades, kleine steegjes, hofjes en historische gebouwen bepalen het beeld. Hier vindt u allerlei stedelijke voorzieningen in een compact gebied bij elkaar. De Binnenstad is een dichtbevolkt stadsdeel. De Binnenstad heeft enkele goede ontsluitingswegen. Bewoners dienen een parkeervergunning aan te vragen. De A4 en A44 naar Amsterdam en Den Haag zijn goed te bereiken.

Vrijwel alle stads- en streekbussen komen door de Leidse binnenstad. Een halte is altijd op loopafstand. Hiervandaan kunt u snel en gemakkelijk overal in Leiden en wijde omgeving komen. Elke paar minuten gaat er een bus naar het Centraal Station van Leiden, waarvandaan u binnen een kwartier naar Den Haag en Schiphol reist, en in nog geen half uur naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Indeling: Appartement is op de begane grond, je komt binnen in een gang die doorloopt naar een ruime woonkamer,met moderne keuken voorzien van elektrisch koken, een oven, koelkast en vaatwasser. Appart zwevend Toilet aanwezig, evenals een aansluiting voor een wasmachine. Het appartement heeft ook een binnenplaats (ca. 8m²)

Goed onderhouden trap die naar de eerste verdieping leid, hier is een overloop met een slaapkamer die veel licht heeft door een nok midden in de kamer, verder de kamer in nog een afgesloten ruimte, de anderde deur in de slaapkamer leid tot de badkamer, voorzien van brede wastafel met meubel, verlichte spiegel en prettige, inloopdouche en zwevend toilet. Gevolgd naar verder op de overloop een afgesloten ruimte voor de ketel en opslag.

Bijzonderheden:

 • Direct beschikbaar
 • Beschikbaar per
 • De woning wordt gemeubileerd verhuurd
 • Roken is niet toegestaan
 • Huisdieren in overleg (honden zijn niet toegestaan)
 • Beschikbaar voor 12 maanden, verlenging in overleg.
 • Maximaal 2 personen (geen studenten)
 • Gezamelijke berging
 • GEEN courtage voor de huurder!

Kosten

 • Huurprijs €1195.00 per maand
 • Borg: huur + servicekosten + eventuele voorschotten voor 1 maand
 • Huisdieren 0,5 maand extra borg
 • Exclusief Gas, water, elektriciteit, internet/ tv en gemeentelijke belasting

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. aanhuur service Vindt u het lastig om een leuke woning te vinden? U kunt ons inhuren als aanhuurmakelaar, wij stoppen niet voordat u een leuke woning heeft. Neem met ons contact op telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.””

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Leiden treedt bij deze woonruimte op als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Voor dit object zijn dus geen bemiddelingskosten van toepassing.

Vindt u dit aanbod op een andere website dan www.makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..nl? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..nl

Tip ons een verhuurder en als makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank na een succesvolle bemiddeling € 100,00.

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Leiden Schipholweg 103 2316XC Leiden telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Woning aanbod: https://www.makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..nl/huurwoningen

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1650
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Hogewoerd Leiden

Extra informatie

Tuin
Douche
Parkeerplaats
In het centrum

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.195 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.