Advertentie verwijderd

Appartement West-Indiëbaan in Leiden

2315 DZ Leiden (Zuid-Holland)

€1.295 Huurprijs p.m.
126 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Huurprijs: Kale huurprijs € 1.295,00 Servicekosten € 60,00 Gebruiksvergoeding € 20,00 Totaal € 1.375,00 G/W/E dient u zelf te regelen.

Appartement: Het appartement is gelegen op de 4e verdieping van complex Kooiplaza. Het is een ruim 3-kamerappartement met een op de Kooilaan gerichte zeer ruime woonkamer met grote gevelramen op wisselende posities en een op het zuidwesten gelegen inpandig balkon (+- 6,5 m2). De moderne lichte open keuken is voorzien van vaatwasser, koel/vriescombinatie, combimagnetron, gaskookplaat en een afzuigkap. Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers, een badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Het complex is November 2016 opgeleverd en beschikt over een lift en een afgesloten parkeergarage.

In de verhuur per: 01-09-2021

Bijzonderheden:

  • Minimale inkomenseis: 2,5 x maandhuur (ad. € 1.375,00) = € 3.437,50 netto per maand.
  • Bij ondertekening van het huurcontract is huurder een bedrag van 2 x de totale maandhuur (2 x € 1.375,00 = € 2.750,00) verschuldigd aan de verhuurder als waarborgsom voor een juiste nakoming van de verplichtingen.
  • Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplek en fietsberging.
  • Gebruiksvergoeding: € 20,00 per maand voor gebruik van inbouwkeukenapparatuur.
  • Let op! Niet beschikbaar voor studenten en/ of delers.

Interesse?: Indien u interesse heeft in deze woning, druk dan op de “Schrijf u hier in” button. Vul alle gevraagde gegevens in en vertel onderaan bij “Opmerkingen / vragen” wie u/ jullie zijn. Beantwoord hierbij de volgende vragen: Met wie wilt u de woning gaan huren? Heeft u kinderen? Wat is/ zijn de netto inkomsten (per persoon) per maand? Heeft u een vaste baan? Bent u ZZP-er? Of is op u een andere situatie van toepassing? Hoelang wilt u huren?

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Type bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2016
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
126 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
West-Indiëbaan Leiden

Extra informatie

Balkon
Garage
Douche
Lift
Mechanische ventilatie
Intercom
Rioolaansluiting
Parkeerplaats
Buiten het centrum
In woonwijk
Bij winkelcentrum
Bij station

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.295 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.