Advertentie verwijderd

Huis Hofje van Holtlant in Leiderdorp

2352 GE Leiderdorp (Zuid-Holland)

€1.800 Huurprijs p.m.
126 m²
5 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Nieuw te huur! Centraal liggen de hofwoningen, type Leithon. Deze hofwoningen zijn met hun voortuinen gelegen aan het autoluwe groene binnenhof, waar kinderen veilig kunnen spelen. De voortuinen zijn omzoomd door lage groene hagen, hetgeen dit groene karakter versterkt. Op de kop van dit binnenhof kijkt een steiger uit over het water naar het historische dijkje.

De hofwoningen kenmerken zich door de architectuurstijl ‘Oud Hollands’. Deze zeer fraaie, sfeervolle architectuurstijl is direct zichtbaar in de vorm van de woningen en de rijke details. Door het gevarieerde kleurgebruik in metselwerk, de verschillende verspringende goten, verspringende gevelaccenten en kapvormen wordt het individuele karakter en eigen identiteit van de hofwoningen versterkt. Kenmerkend verder zijn de bovenlichten met roedeverdeling en de rollagen.

Indeling: Entree (ca. 7 m2) met meterkast, toilet v.v. wastafel garderobe en toegang richting naar woonkamer. De woonkamer (ca. 34 m2) aparte trappenkast en toegang richting de achtertuin gelegen aan de aan de achterzijde. (ca. 28 m2) de tuin is gelegen op het zuid-oosten. Aparte berging (ca. 6 m2). De keuken is v.v. aan de voorzijde van het pand (ca. 10 m2) v.v. 4 pits gasfornuis, afzuigkap, gootsteen met kraan, koel/vries combinatie, hete lucht oven, vaatwasser en voldoende opbergruimte voor potjes en pannetjes.

Eerste verdieping: Overloop. Drie lichte slaapkamers, waarvan één ruime hoofdslaapkamer (ca. 10 m2, 12 m2 en 8 m2). Ruime badkamer (ca. 7 m2) v.v. douche cabine, wastafel, design radiator en 2e toilet.

Tweede verdieping: Overloop (ca. 2,54 m2) Zolderkamer links (ca. 11,50 m2) Technische ruimte met opstelling installaties en opstelplaats voor wasmachine. 2e badkamer (ca. 5,74 m2) v.v. douche en wastafel en bij ruimte van ca. 1,64 m2

De huurprijs bedraagt €1800,00 per maand excl. G/W/E.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017
Woonoppervlakte
126 m²
Perceeloppervlakte
108 m²
Inhoud
330 m³
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Hofje van Holtlant Leiderdorp

Extra informatie

Opslagkamer

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.800 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar