Advertentie verwijderd

Appartement Nieuwstraat in Leidschendam

2266 AG Leidschendam (Zuid-Holland)

€95 Huurprijs p.m.
70 m²
4 kamers
1920

Over deze woning

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Gelieve contact met hen op te nemen. Op zoek naar een betaalbare woning nabij Den Haag? Dan heb je deze nu gevonden!

Wij hebben een 4 kamer appartement beschikbaar in Leidschendam. De woonruimte beschikt over een ruimte woonkamer, 3 slaapkamers, keuken en natuurlijk sanitaire voorzieningen zoals toilet en douche.

De locatie is top en erg gewild! Je gaat wonen in een rustige woonwijk net buiten een groene omgeving. Binnen 15 minuten rijdt je via de A12 Den Haag binnen. Met het openbaar vervoer kost het je slechts een half uurtje. Ook het overdekt winkelcentrum 'Leidsenhage' bevindt zich in de directe omgeving.

**MAANDELIJKSE KOSTEN ** De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 95,- per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon jij liever alleen? Dan betaal je € 140,- per maand exclusief gas, water en elektra. Ook wordt er elke maand een vast en niet verrekenbaar bedrag van € 17,52 aan servicekosten gevraagd.

Direct naar dit object

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1920
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Nieuwstraat Leidschendam

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 95 p/m
Beschikbaar per
Direct