Advertentie verwijderd

Appartement De Kramershilt in Leusden

3831 CP Leusden (Utrecht)

€925 Huurprijs p.m.
73 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Op de derde verdieping van dit rustige appartementencomplex is dit drie-kamer appartement per direct beschikbaar.

Het complex is gelegen rondom het winkelcentrum Hamershof. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Parkeren is gratis en ruim voldoende aanwezig. De stad Amersfoort is zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. Ook de uitvalswegen A12 richting Arnhem en de A28 richting Utrecht zijn op goede afstand gelegen.

De Kramershilt bestaat uit 46 appartementen. De appartementen zijn tussen 73 en 85 vierkante meter groot. De huurprijzen variëren tussen €900 en €1.050 euro kale huur per maand. Dit is exclusief servicekosten en g/w/l. Alle woningen beschikken over een eigen berging en een eigen cv-installatie.

De kale huur van dit appartement bedraagt € 925 en de servicekosten bedragen € 51.

Woning indeling:

Entree

Je komt de woning binnen in een lange hal. Aan de linker en rechterkant bevinden zich de slaapkamers aan de portiekzijde. Verder in de hal bevinden zich aan de linkerkant de badkamer en de opbergkast waar ook de C. V. ketel geplaatst is. Aan de rechterkant bevindt zich het toilet en recht voor je kom je tot de woonkamer.

Slaapkamer 1

De grote slaapkamer bevindt zich aan de rechterkant van het appartement. Met ruim 13m2 is hier voldoende ruimte om een slaapkamer in te richten naar eigen smaak.

Slaapkamer 2

De tweede slaapkamer bevindt zich aan de linkerkant van de hal en heeft een kleiner formaat. Met 7m2 kan deze kamer gebruikt worden als tweede slaapkamer of als bijvoorbeeld een werkruimte.

Badkamer

De badkamer is zo’n 4m2 en beschikt over een wastafel met spiegel, een douche en ook de aansluiting van de wasmachine bevindt zich in de badkamer.

Toiletruimte

Het toilet bevindt zich aan de rechterkant van het appartement (in de hal) en beschikt eveneens over een wastafel.

Woonkamer

Met 30m2 kan gesteld worden dat dit appartement over een ruime woonkamer beschikt. Hier is meer dan voldoende ruimte om de kamer in te delen naar eigen smaak. Dit appartement heeft geen balkon. Wel kunnen de ramen naar binnen toe openen zodat er voldoende frisse lucht naar binnen kan komen.

Keuken

De woning is voorzien van een standaard maar degelijk keukenblok. De keuken is afgeschermd van de woonkamer. Tegen een meerprijs is een keukenrenovatie mogelijk.

Berging

Het appartement heeft op de tweede verdieping als de entree een eigen berging van zo’n 5m2. Dit biedt voldoende ruimte om diverse fietsen te stallen en of spullen op te bergen.

Wil je een woning in dit complex huren?

Afhankelijk van jouw situatie wordt bij het huren van een woning in dit complex standaard minimaal 1 en maximaal 3 maanden waarborgsom gevraagd.

Heb je interesse in deze woning? Neem dan contact met ons op door te reageren. Reageer met:

  • Beschrijving situatie;
  • Reden verhuizing;
  • Beschrijving (netto) inkomen.

Alle door ons verstrekte informatie is met de grootste aandacht en zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van wat je in of rond de woning/complex ziet of hebt gezien. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Update in verband met coronavirus

Jouw en onze gezondheid is ons veel waard. Daarom bezichtigen wij veilig. We bezichtigen nog maar met één kandidaat tegelijkertijd en begroeten je momenteel met een glimlach in plaats van het geven van een hand.

Als je wordt uitgenodigd voor een bezichtiging, zal onze verhuurmakelaar eerst telefonisch of per mail een checklist met je doornemen. Als daaruit blijkt dat je een verhoogd risico hebt om het coronavirus bij je te dragen, dan zullen we je aanbieden een bezichtiging te doen in de vorm van een live-videoverbinding.

De optie om een bezichtiging via een videoverbinding te doen, is overigens voor iedereen beschikbaar die dat op prijs stelt.

We snappen dat dit een ongebruikelijke manier van werken is, maar we doen dit om de gezondheid van onze medewerkers, bestaande en nieuwe klanten en van de maatschappij te beschermen. Bedankt voor je begrip en medewerking!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1993
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
73 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
De Kramershilt Leusden

Extra informatie

Lift
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 925 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar