Advertentie verwijderd

Appartement Kasteel Aldengoorstraat in Maastricht

6222 WH Maastricht (Limburg)

€681 Huurprijs p.m.
61 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. biedt aan: NIEUWE KEUKEN EN BADKAMER - Ruim 1- slaapkamer appartement gelegen in een goed onderhouden complex in een verkeersluwe omgeving op de vijfde etage. De woning beschikt over een ruime woonkamer met zonnig balkon, badkamer met ligbad en toilet, open keuken, 1 slaapkamer en een inpandige berging.

LIGGING Het appartementencomplex Kastelendomein is gelegen in het Maastrichtse stadsdeel Nazareth op fietsafstand van het Centrum en op loopafstand van het Centraal Station. Diverse winkels, openbaar vervoervoorzieningen en uitvalswegen zijn te vinden in de directe nabijheid. Hal / entree met toegang tot de woonkamer, badkamer, berging en slaapkamer. Ruime en lichte woonkamer met open keuken, voorzien van een rechte opstelling (totaal ca. 30 m²) en toegang tot het zonnige balkon. Berging (ca. 4 m²) met opstelplaats boiler (huur). Slaapkamer (ca. 13 m²) met uitzicht op het binnenplaats. Geheel betegelde badkamer (ca. 1.90 x 3.21) voorzien van ligbad, wastafel, toilet en witgoedaansluitingen.

BIJZONDERHEDEN

  • Goede ligging en bereikbaarheid.
  • Bezichtigen is enkel mogelijk na gratis inschrijving op onze website www.makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..nl
  • Het complex beschikt over een eigen huismeester.

HUURPRIJS € 681,00 per maand exclusief €40,00 servicekosten en €90,00 voorschot stookkosten (onderdeel servicekosten) HUURTERMIJN De minimale huurtermijn bedraagt 12 maanden.

WAARBORGSOM De waarborgsom bedraagt ten minste 1 maandhuur inclusief servicekosten en stookkosten.

AANSPRAKELIJKHEID Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1976
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
61 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Kasteel Aldengoorstraat Maastricht

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 681 p/m
Beschikbaar per
Direct