Advertentie verwijderd

Appartement Wycker Brugstraat in Maastricht

6221 ED Maastricht (Limburg)

€500 Huurprijs p.m.
20 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

Kamer is reeds verhuurd!

Ruime (GEMEUBILEERDE) kamer te huur in een van de mooiste buurten van de stad: Wijck! In het hart van Wyck, een stadsdeel met een geheel eigen karakter, ligt dit prachtig gerenoveerde studentenhuis. Met de vele hippe winkels, trendy horecagelegenheden en openbaar vervoer op loopafstand, is het zeer aangenaam studeren en wonen.

Het studentenhuis biedt zes (6) mooie, gemeubileerde studentenkamers. Het huis heeft verder 2 badkamers, 3 toiletten, een gezamenlijke keuken/ eetkamer, fietsenberging en beschikt over een ruim dakterras.

• Huur: € 500,- exclusief (ca.21 m2); • Additionele kosten: € 110,- Dit is voor gebruik van G/W/E, internet, meubilering, gebruik wasmachine/droger en maandelijkse schoonmaak van algemene ruimten

AANSPRAKELIJKHEID Het bovenstaande is slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze beschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1673
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
20 m²
Inhoud
208 m³
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Wycker Brugstraat Maastricht

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 500 p/m
Beschikbaar per
Direct