Advertentie verwijderd

Appartement Wolkammersdreef in Maastricht

6216 RK Maastricht (Limburg)

€950 Huurprijs p.m.
65 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Verrassend ruim, sfeervol appartement gelegen op de derde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Het appartement is voorzien van een ruime doorzon woonkamer, gesloten keuken, 2 slaapkamers, badkamer, separaat toilet en 2 balkons. - NIET GESCHIKT VOOR STUDENTEN

Indeling:

Souterrain: Het appartement beschikt over een eigen, afgesloten privé berging (ca. 6,5 m²) in het souterrain.

Begane grond: Centrale entree met bellentableau, video- intercominstallatie met wifi, brievenbussen en trappenhuis.

Eerste Verdieping: Entrée, hal voorzien van een donkere laminaatvloer, met toegang tot de woonkamer, de keuken met bijkeuken, 2 slaapkamers, de badkamer en het toilet. Riante doorzonwoonkamer verdeeld in een zitgedeelte aan de voorzijde en een eetgedeelte aan de achterzijde. De woonkamer heeft aan beide zijden grote ramenpartijen, hetgeen voor veel lichtinval zorgt. De gesloten moderne keuken met tegelvloer is voorzien van een aanbouwkeuken met boven- en onderkasten, spoelbak, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken, welke voorzien is van de witgoedaansluitingen. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot het balkon aan de voorzijde. De slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van het appartement. Vanuit slaapkamer 1 is er toegang tot het balkon aan de achterzijde. Tevens is deze kamer voorzien van een wandkast. De moderne badkamer (ca. 2 m²) is voorzien van een wastafel met onderkast en een inloopdouche met regenshower. Het luxe, separaat toilet is voorzien van een wand closet, een fonteintje en een vaste kast.

Extra info:

  • Verrassend ruim, sfeervol en instap klaar appartement met een goede algehele staat van onderhoud. - Huurprijs is inclusief servicekosten en voorschot verwarming en waterverbruik. **- Huurprijs is exclusief verbruik elektra en gas (koken)

  • Huurprijs exclusief TV / Internet abonnement**

  • Voldoende gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het complex.

Algemene informatie: Het appartement is gunstig gelegen in de geliefde Maastrichtse woonwijk Belfort. Winkelcentrum "Belfort" en winkelcentrum "Brusselsepoort" zijn in de directe nabijheid gelegen. Uitvalswegen richting autosnelwegen zijn gemakkelijk en snel te bereiken. De afstand tot het stadscentrum van Maastricht bedraagt ongeveer 10 minuten op de fiets.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
65 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Wolkammersdreef Maastricht

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 950 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar