Advertentie verwijderd

Appartement Witmakersstraat in Maastricht

6211 JB Maastricht (Limburg)

€1.150 Huurprijs p.m.
70 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

NIET VOOR STUDENTEN Te huur in het centrum van Maastricht een volledig gemeubileerd appartement. Ruime overloop, een comfortabele woonkamer (4,6 x 4,5m) aan de straatzijde met tv, radio en een muurkast, een ruime slaapkamer (4,5 x 4,3m) aan de achterkant met wastafel en muurkast, een aangename eet- en werkkamer (3,6 x 3m) aan de achterkant met kast, en een praktische, gesloten keuken aan de straatzijde met elektrische kookplaat, afzuigkap, afwasmachine, combi-magnetron en een koelkast met diepvries. Verder een kleine, nette badkamer met wastafel, douche en toilet.

Het appartement is volledig gestoffeerd en gemeubileerd, voorzien van linnengoed, handdoeken en centrale verwarming, en kan direct betrokken worden. De onderhoudstoestand is uitstekend, het appartement is volledig opgeknapt en opnieuw ingericht.

Bijzonderheden:

  • draadloos internet beschikbaar in alle kamers
  • prijs inclusief een 2-wekelijkse schoonmaak en wassen linnengoed
  • eventuele parkeerplaats in overleg

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Witmakersstraat Maastricht

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.150 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.