Advertentie verwijderd

Appartement Galileastraat in Maastricht

6222 CG Maastricht (Limburg)

€420 Huurprijs p.m.
16 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Mooie ruime kamer in een studentenhuis gelegen in de wijk Limmel te Maastricht. Het studentenhuis wordt gedeeld met 7 medebewoners. De kamer heeft een oppervlakte van 16m² waarvan 10m² leefruimte en 6m² slaapkamer. De afstand tot het centrum bedraagt ongeveer 10 minuten fietsen.

Op de begane grond is een gedeelde badkamer met toilet, keuken, wasmachine en droger. Op de eerste verdieping is een tweede badkamer en een separaat toilet. Tevens kan via de eerste verdieping het grote gedeelde dakterras worden bereikt. Op de tweede verdieping is een kleine keuken aanwezig die slechts gedeeld wordt door de drie kamers aldaar op de verdieping.

Binnenkort komen er nog 5 kamers vrij in deze prachtige studentenhuis. Deze kamers kunnen zeer geschikt zijn voor meerdere bevriende studenten(s).

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
16 m²
Perceeloppervlakte
16 m²
Inhoud
16 m³
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Galileastraat Maastricht

Extra informatie

Veranda
In bosrijke omgeving
Aan park
Aan rustige weg
In woonwijk
Vrij uitzicht
Beschutte ligging
Bij station
Bij school

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 420 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.