Advertentie verwijderd

Bedrijfsruimte Galjoenweg in Maastricht

6222 NT Maastricht (Limburg)

€3.500 Huurprijs p.m.
Kaal
Bestaande bouw
1991

Over deze woning

​Representatieve showroom te huur op zeer centrale locatie in de Beatrixhaven te Maastricht. Radrema auto's zoekt medehuurder.

Het totale perceel oppervlakte van het object bedraagt circa 2600m2.

De oppervlakte van de showroom inclusief de overige ruimten bedraagt circa 750m2. De begane grond is op dit moment in gebruik als auto showroom verdeeld in kantoor en bedrijfsruimte maar is tevens voor diverse andere doeleinden geschikt. De oppervlaktes zijn flexibel in te delen. Verder is er aan de achterkant van de showroom een extra etage aangebracht die gebruikt kan worden als kantoor of kantine, keuken met vaatwasser en koelkast is reeds aanwezig. Ook bevind zich hier nog een toilet en archiefruimte.

Het object is nagenoeg in "nieuwstaat", voorzien van twee grote elektrische poorten aan de achterzijde en ruime parkeergelegenheid. Het centrum van Maastricht en de uitvalswegen zijn beide binnen 5 minuten te bereiken.

Het gehele perceel is verlicht en omheind met Heras hekwerk met grote inrijpoort.

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs.

Servicekosten: Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI "Alle huishoudens" (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: In overleg.

Toegestane bedrijfsactiviteiten: Onder het tabblad brochure treft u tevens de lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten aan welke op dit moment volgens het huidige bestemmingsplan vanuit de gemeente zijn toegestaan.

Kenmerken

Type aanbod
Bedrijfsruimte
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Interieur
Kaal
Perceeloppervlakte
2600 m²
Inhoud
4000 m³
Adres
Galjoenweg Maastricht

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Ingetrokken
Laatste huurprijs
€ 3.500 p/m
Beschikbaar per
Direct