Advertentie verwijderd

Appartement Heerengracht in Meppel

7941 JH Meppel (Drenthe)

€795 Huurprijs p.m.
52 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Omschrijving LUXE APPARTEMENT TE HUUR AAN ZUIDEINDE/HEERENGRACHT TE MEPPEL

INTERESSE U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja, ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE Dit luxe appartement, gelegen op de begane grond, is ca. 52m2 groot. Het appartement ligt in het centrum van Meppel. Binnen een paar minuten bent u bij de winkels.

SITUERING Dit appartement is nieuw opgeleverd in de zomer van 2019.

INDELING De woning heeft een woonkamer aan de straatzijde, badkamer en aparte slaapkamer aan de achterzijde.

VOORZIENINGEN

De keuken is voorzien van het nodige inbouwapparatuur zoals elektrische kookplaat, afzuigkap, inbouwkoelkast, een luxe kraan en aansluiting voor een vaatwasser. Er ligt een kwalitatief goed en mooi afgewerkt aanrechtblad in de keuken. Daarnaast is er voldoende kastruimte.

De badkamer krijgt een douche, toilet en wastafel. Er is aansluiting voor een wasmachine en tevens een afvoer voor een droger. De badkamer wordt afgewerkt met antraciet tegels wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Via de achterzijde van het pand is de gedeelde fietsenberging te bereiken. Tevens is er een kelder aanwezig dat als opslagruimte gebruikt kan worden.

HUURPRIJS EN BORG De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Er wordt een voorschot van €85 gerekend aan servicekosten ten behoeve van de gemeenschappelijke ruimtes voor onder andere schoonmaak, onderhoud en stookkosten. Dit komt bovenop de kale huur.

De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG Er is geen huurtoeslag mogelijk.

KANDIDAAT Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkende kandidaat of stel. Garantstelling is een pré.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE Deze woonruimte is beschikbaar per 1 juli 2021. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
52 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Heerengracht Meppel

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 795 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.