Advertentie verwijderd

Appartement Balans in Middelburg

4331 BL Middelburg (Zeeland)

€695 Huurprijs p.m.
59 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Sfeervol appartement op de eerste etage nabij Abdij in het centrum gelegen.

Indeling Gezamenlijke opgang met meterkast.

Eerste etage Hal met bergkast. De lichte sfeervolle woonkamer is voorzien van gashaard (het gehele appartement is voorzien van CV + voorzetramen in de woonkamer en slaapkamer) en schouw. Vanuit de woonkamer is er zicht op de Abdij. De ruime slaapkamer heeft 2 inbouwkasten. De keuken is voorzien van elektrische kookplaat, afzuigkap, oven en aansluiting voor een vaatwasser. In de keuken bevindt zich een bergkast. De badkamer beschikt over douchecabine, toilet, wastafel. Vanaf de hal heeft u toegang tot de binnenplaats (in de zomer zonnig) waar u vanauit de badkamer en keuken uitzicht op heeft.

Minimale huurperiode 12 maanden.

Heeft u belangstelling voor dit appartement in Middelburg of specifieke vragen? Neemt u dan snel contact op met Rotsvast Middelburg. Tel: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of mail naar: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Bekijk tevens ons overig aanbod via de website linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Wilt u graag huren in Middelburg? Centraal in de provincie Zeeland ligt Middelburg. Middelburg is een zeer aantrekkelijke stad om in te wonen. Middelburg is een bruisende stad waar wordt gewoond, gewerkt en vooral genoten. Het historische stadscentrum, het zeer gevarieerde winkelaanbod, de diverse horecagelegenheden, een groot cultuuraanbod en de attracties en vele evenementen maken Middelburg tot een stad die niet alleen zijn inwoners, maar ook de vele bezoekers blijft verrassen en boeien.

De gemeente Middelburg telde op 1 januari telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. inwoners. De stad ligt direct aan de snelweg A58 alsmede de nieuwe N57 en de spoorlijn Vlissingen-Roosendaal.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
59 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Balans Middelburg

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 695 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar