Advertentie verwijderd

Appartement Edisonbaan in Nieuwegein

3439 MN Nieuwegein (Utrecht)

€916 Huurprijs p.m.
57 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Met trots presenteert Edelwonen het eerste EdelPark te Nieuwegein. Aan het prachtig gelegen Hof van Vronestein (nu genaamd Edisonbaan) worden 240 twee-, drie- en vierkamerappartementen gerealiseerd van ca. 48 tot 107 m² met eigen balkon of loggia in een gezellig buurt met veel groen en ontmoetingsplekken. 'Edelpark Nieuwegein' heeft alles in zich om mooi en prettig te wonen.

De kenmerken van deze woning zijn als volgt:

Beschikbaar vanaf : omstreeks 15-05-2021, voor onbepaalde tijd.

Type object : Appartement

Oppervlakte : 57 m²

Straat : Hof van Vronestein 98

Postcode : 3439 WB

Plaats : Nieuwegein

Oplevering : gestoffeerd

Plattegrond en foto’s: Deze kunt u vinden in deze advertentie. Houdt er rekening mee dat de plattegrond indicatief is en hier geen rechten aan worden ontleend. Daarbij zijn de foto’s van de woning, keuken en badkamer een impressie kan het zijn dat de gefotografeerde keuken of badkamer zich bevindt in een andere woning van dit project.

Indeling: In de 9 gebouwen worden in totaal 240 twee-, drie- en vierkamerappartementen gerealiseerd. Alle woonruimtes zijn voorzien van een ingerichte badkamer, luxe keuken met o.a. afzuigkap, koelkast, combi-oven en een vaatwasser. De woonruimtes beschikken allen over een fraaie vloer en gordijnen. Je hoeft dus alleen maar je eigen meubels mee te nemen, geen geklus!

Parkeren: Het terrein beschikt over voldoende parkeermogelijkheid voor bewoners en bezoekers. Bij de huur van een woning zit 1 parkeerplek inbegrepen. Tevens zijn er een aantal plekken met elektrische laadpalen.

Nutsvoorzieningen gas/water/licht: Water is door ons geregeld en opgenomen in de servicekosten. Elektra dien je zelf af te sluiten bij een energieleverancier naar jouw eigen keuze. Het pand is gasloos waarmee de levering van gas niet van toepassing is.

Inkomenswens: De inkomenswens is gebaseerd op de totale huurprijs. Uw bruto inkomen dient minimaal gelijk te zijn aan 4 keer de kale huurprijs. Wanneer u een partner heeft wordt het inkomen van uw partner voor 50% meegerekend.

Bezichtiging: U kunt op basis van de foto’s en plattegrond besluiten of u de woning wil huren. Omdat Edelpark een nieuwbouwproject betreft is het helaas niet mogelijk om alle woningen te bezichtigen. Er zijn wel enkele modelwoningen die per februari te bezichtigen zijn. Informeer hiernaar bij ons verhuurteam. Lees hieronder in het kopje ‘Huren?’ hoe u in aanmerking komt voor deze woning.

Huren? Wanneer u in aanmerking wenst te komen dient u te reageren op deze advertentie. Omdat het een nieuwbouwproject betreft zijn niet alle woningen te bezichtigen. U kunt op basis van de getoonde informatie op de website zoals voorbeeldfoto’s en plattegrond besluiten of u de woning wil huren.

Wanneer u reageert op deze advertentie ontvangt u van ons een mail verdere informatie over de werkwijze om in te aanmerking komen. De gehele verhuur verloopt digitaal via onze website. U kunt hier uw voorkeurswoningen selecteren en uw financiële gegevens uploaden. Meer informatie volgt in de bevestigingsmail welke u ontvangt nadat u op deze advertentie reageert. Om het proces te versnellen wordt u geadviseerd om alvast de onderstaande financiële gegevens gereed te maken:

Loondienst

kopie ID-kaart/paspoort bewijs van huidig adres (recente brief overheidsinstelling of BRP) goedhuurdersverklaring of hypotheekverklaring (indien u in een huur- of koopwoning woont) werkgeversverklaring (niet ouder dan 3 maanden) laatste 3 loonstroken bankafschrift met daarop de laatste storting van uw salaris Student

kopie ID-kaart/paspoort bewijs van huidig adres (recente brief overheidsinstelling of BRP) goedhuurdersverklaring of hypotheekverklaring (indien u in een huur- of koopwoning woont) kopie van inschrijving onderwijsinstelling bewijs ontvangst studiefinanciering DUO van ‘mijnduo’ (Dit tellen wij niet als inkomen) Indien u een bijbaan heeft:

werkgeversverklaring (niet ouder dan 3 maanden) laatste 3 loonstroken bankafschrift met daarop de laatste storting van uw salaris Ondernemer

kopie ID-kaart/paspoort bewijs van huidig adres (recente brief overheidsinstelling of BRP) goedhuurdersverklaring of hypotheekverklaring (indien u in een huur- of koopwoning woont) winst- en verliesrekening van de laatste 2 jaar (opgesteld door erkende accountant) kopie kvk inschrijving Pensioen

kopie ID-kaart/paspoort bewijs van huidig adres (recente brief overheidsinstelling of BRP) goedhuurdersverklaring of hypotheekverklaring (indien u in een huur- of koopwoning woont) bewijs AOW-strook bewijs pensioenstrook

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Type bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
57 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Edisonbaan Nieuwegein

Extra informatie

Tuin
Balkon
Douche
Toilet in badkamer
Lift
Intercom
Parkeerplaats
Opslagkamer
Aan water
Aan park
Aan bosrand
In bosrijke omgeving

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 916 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.